Pravo ulje nikada nije skupo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dobro skroz!!@nebojsa
Comma nije skupo ulje, a koliko je kvalitetno?
NIS koristi Modricinu bazu, isto kao i Castrol.A i kod NIS-a si siguran sta kupujes, ono sto je na etiketi to je u flasi, dok se mnogi gadjaju sa standardima a nije ni za lanac za biciklu.I INA je dobro ulje, ali u Srbiji samo u Backoj mozes da je prodas.Nisotek nikako.Kažu da je kvalitet katastrofalan i da se troši mnogo.A stalno nude neke popuste.COMA je dobro samo skupo brate da se sipa u 82-u.
Мењао сам то црево напред код колевке једно било напукло има два.Не треба ништа луфтирати док скинеш и замениш црево уље цури ја сам испустио скроз уље и онда на миру радио.Otišlo mi crevo volana. Sad je i uprljan, došao ranije sa tanjranja, bez nekog učinka, tek što sam otišao na drugi kraj njive.
Jel se treba ozračiti sistem posle zamene creva, nadam se da ću sutra naći drugo crevo. U pitanju je 820 sa ravnim mostom.
Zamenite krst ne bacajte novac bez veze,samo probajte da nadjete iole kvalitetan krst.
Послато са SM-A510F помоћу Тапатока
Ako nisu "zapaljene" i ako ne proklizavaju onda nema potrebe,nove su oko 10mm.Danas zamenim krst karadana. Kvalitet fantastičan, čim sam ga otvorio primetim da ima mali luft Ali šta da radim, boljeg trenutno nije bilo, samo da zavrsimo jesenje radove... Cena 700 din.
Kad sam već bio ispod traktora otvorim poklopac da pogledam lamele. Jednako su potrošene obe. Na oko 9 mm su. Jel im vreme da se menjaju?
Sent from my iPhone using Tapatalk