Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kolega godinama sipa to ulje u njegovu 105-icu i nema nikakvih problema, a moja ima preko 5000 rč.@mica967
Nije li to gusto ulje za njega ?.
Ako radiš po blatu koje se nabija iznedju zadnjeg točka i blatobrana na 892 gume potraju dan dva.Zato me interesuje koĺiko od prilike potraju jedne zadnje gume
Kolega nisam vlasnik 1221.3 ali mozda mogu da pomognem.Imam jedno pitanje za vlasnike 1221 .3. Na koliko radnih casova menjati ulje u menjacu? Jel ima tu i neki filter za zamenu? Da li to mogu obaviti sam ili da zovem majstora?
Zbogom niske cene breznjeva ....mada mislim da ce kod nas dugo jos da imamo ove klasicne sa istim izgledom od pre 50 godina xd.Belarusi će uskoro značajno promeniti svoj izgled.
THE AGE OF PIONEERS IS STILL THERE: Minsk Tractor Works
In November, at the Hannover exhibition, MTW will reveal a new tractor familybelarus-tractor.com
Dzabe im sve ako i dalje bude kvalitet kakav je trenutni...i jos natpis belshina na gumama-menu popucale nakon tri godine...nemam reci.Овакви рестилизовани ако буду неких разумних цена одоше и турци и кинези