Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sipao sam u Turcina 10w40 comma. Cena 400din/l sa pdvom. Dok je shell oko 600+ din/l. Na oko nikakve razlike ne vidim. Traktor radi jako puno sa traktorskim viljuskarom i ne vidim nikakvu razliku u radu u odnosu na Shell. Misljenja sam da je bolje da menjam cesce tipa na 500-600 sati umesto na 800-1000 koliko fabrika propisuje a da naspem Commu/Modricu.Dobro skroz!!
Koristim BISON, SHELL,INA,MODRIČA
u dizalice sae 46 sipamo svašta tipa dinara, viskol, sve što je jeftino creva pucaju i često svo ulje izbaci
E sad ima povoljno INA PROTECH to je INA koju pakuje PLATNNER Bačka Palanka, dobar sam snjim i znam da nema muljanja!! Cena 15w40 je oko 3000din za 10 L
U kamione u motore sipamo RHINOL I WOLF iz SIMPLEX i BODENA
Traktori stari kamioni forvarderi ultovi i viljuškari BISON
U Atego MANN i auta ide Shell
U dizalice ide sve
U Bagere i u motor i u hidraulik ide RHINOL
Njima po ceo dan radi hidro uredjaj nije kao kamion kome dizalica radi možda 2h dnevno
Atf koristim modriča
E sad uzimamo i NAJJEFTINIJE koje nadjemo dal bude LUKOIL ILI KNEZ, VISKOL, za lance testera i mašine na pilani
Poslato čelo bašče uz pomoć 'levatora
Ja bi uzeo iz AP prva ugradnja. Stavis i ne mislisKoju lamelu uzeti za MTZ 82? Posle fabricke stavljena sinter, koja je trajala nekih 800-900 sati. Juce mi otkine srce lamele.