Sve mislim da će ovako izgledati Belarus traktori u bliskoj budućnosti.Rusi su poznati po dizajnu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kolega nema na cemu,nadam se da sam bar malo pomogao.Hvala na odgovoru Nebojsa
Nisu rusi tako jeftini kao sto su nekad bili zato se turci I prodaju. Kod nas ih vec ima par komada.Zbogom niske cene breznjeva ....mada mislim da ce kod nas dugo jos da imamo ove klasicne sa istim izgledom od pre 50 godina xd.
Nisam stavio smaili al na vreme izvadjene.Di još, kad su do nitni potrošene? Lamele su aj zdravo.
Isti slucaj bio na 1025 kod nas...usekle se u osovinu lepo...ne priznaju nista,nije do njih i kraj.sreca pa motor nije gubio pritisak ulja i podmazivanje.Proverili ventile kad nema u jednoj klackalici piksne, kaze drugar potrosile se, ja reko meni ovde deluje da nikad nisu ni postojali, kaze on a kako nisu videli ovi iz agropanonke na prvom servisu, pa reko nisu oni nista bolji od pijanih rusa, bole njih stojko!