Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koji atomizer imaš ?pele je napisao(la):Ja kad prskam ledjnim atomizerom udjem u traktorsku korpu.Drugar vozi a ja stojim u korpi i prskam.Pored mene 2 bureta hemije i kada potrosim iz rezervoara ponovo uvucem atomizerom hemiju i tucem dalje.Za dva sata poprskam 500 kajsija a ne napravim ni jedan korak sa ledjnim atomizerom.E to je resenje za nas koji jos uvek nemamo para za traktorski vuceni atomizer!
Slikaj to cudo pa da i mi vidimo!Mozda se stvori neka ideja!Dukanac je napisao(la):Pre par godina smo prepravili jednu motornu prskalicu, koliko se sećam napravili smo postolje, iskoristili motor e sad ne mogu tačno da se setim šta je još ujak prepravio, uglavnom rastvor je bio u raniji, motor je vukao rastvor i terao kroz creva, tako da je se prkkanje svelo samo na razvlačenje creva... Mislim da je to sokoćalo još uvek negde u šupi, potražiću i uslikaću....
Jedno pitanje za sve vlasnike villager atomizera: gde ide ovaj lancic koji sluzi za odvodjenje statickog elektriciteta? Unapred hvala na odgovoru...