u oglasima "polovni automobili","moj auto","kupujem-prodajem"Gde ... ima naj vise polovnih TOMA sa atomizerom i frezom ....al da je povoljno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
u oglasima "polovni automobili","moj auto","kupujem-prodajem"Gde ... ima naj vise polovnih TOMA sa atomizerom i frezom ....al da je povoljno.
Da vadim sa tim daskama za brazde one izbace 90% krompira posle dok skupljam malo počeprkam po zemlji ako je neki ostao zatrpan,ali ove godine planiram da napravim baš vadilicu. Na srednju motičicu od konjskog špartača ću navariti u produžetku armaturu desetku i prepaviti ram da može da se kaći na kultivator pa probati tako. Inače i ovako ide dosta brzo.Jel krompir vadiš sa istim daskama sa kojima praviš i kanale za sađenje ili imaš neki drugi priključak baš za vađenje krompira?

). Pa on pomenu frezu jer slabo ima posla i nikako da mi vrati para a za cenu smo nešto napipali na 150 evra i ostalo je da razmislimo obojica. Njemu se otac buni, kaže da je to malo a mati mu opet kaže prodaji, smanji dug. Žena već u godinama i bolesna a i stvarno mena gde više baštu, ostao jedan ćoškić dvotišta mali i da samo luk za sebe posadi. Nisu neke ni pare, 230 evra, a dobri smo, al jebiga treba i meni a i skoro pa godinu dana kako sam mu pozajmio. A ja nezainteresovan za frezu jer mi ne treba osim ako bih našao odmah kupca. A da je uzmem, na tu cenu svakako vredi, ali moram dati neki dinar za rezervar, sajlu, možda gumu ili i koju motičicu, pa da je prodajem ko zna kad bih prodao. I nisam baš neki za švercera da lažem i mažem i ubeđujem. Nemam vremena da je teram na pijacu jer radim stalno pre podne na poslu i ko zna kad bih je prodao preko oglasa. Šta vi mislite da li da je uzmem, i ovako ko zna kad će mi dati šta para. Ne znam ni sam, moram od nedelje napraviti pola sata lufta pa svratiti da je pogledam izbliza. Ako se i otac složi da je prodaju. Ako je neko zainteresovan pa da je i islikam onako kako stoji?Pošto je ovo opšta tema, pisaću ovde a admin neka preseli, ako sam promašio
Honda (Mio standard) F 42 i F600 , jeli to u principu isto ?
...dalje ima li ko dokumentaciju ..
Nameravam da za transport stavim točkove od Yuga 13 coli , na originalnim gumama piše da su coli . Jeli to ko radio i kakva su iskustva?
koliko se dobije na brzini i dal se šta izgubi ? (transport ide 95% po asfaltu )
I možda najvažnije šta će mi reći policija kad me zaustavi u saobraćaju ? Treba li neka posebne signalizacija ... pitao sam ih pre pola godine , nisu znali šta da kažu
Hvala unapred
Upravo tako,identično,se dešava i kod mene i istim principom palim mašinu.Znači li to da on nema dovoljno snage,pod takvim okolnostima, ni za šta drugo osim za freziranje..jer sam ga terao trećom sa ne znam koliko gasa(nije do maximuma) i ne osećam da bi taj mogao da povuče i prikolicu sa nekim teretom,pa još i pod usponom..možda i grešim.