Пужни редуктор ИМТ 9840.41 (Агриа арт. 1755) а добављач делова је опет почео да се оглашава 019/739-714, 064/255-2792 па питај.Ako gdje cujete za taj reduktor,javite mi,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Пужни редуктор ИМТ 9840.41 (Агриа арт. 1755) а добављач делова је опет почео да се оглашава 019/739-714, 064/255-2792 па питај.Ako gdje cujete za taj reduktor,javite mi,
"Кад се сад нисам шлогирао"!Covek mi nudi skupljac za seno za imt509 po ceni od 800 evra,
neces se nikad, i ja to kazem."Кад се сад нисам шлогирао"!
au brate jel tom fali 800e il bi ti to stvarno tolko platio?Ljudi ja imam cetvrtu brzinu na 509 i svakom bi breporucio da ju izreze, cetvrtom teram uglavnom po asfaltu ali moze i po ravnom makadamu ili zemljanom putu, ali samo gde nema dzombi, ja je vozim bez prosirenja tockova odnosno na tockove sa kramponima. sto se tice brzog rikverca skoro sam cuo za njega i nisam ga jos urezao ali mi se cini i da nema bas prostora da se ureze posto je sa droge strane urezana cetvrta brzina, onaj metal bi se skroz skinuo brusilicom.
da vas pitam za savet. Covek mi nudi skupljac za seno za imt509 po ceni od 800 evra, nisam ga pogledao ali kaze da je kao nov, sta mislite o ceni? e sad ,ja njemu nudim u zamenu skupljac za mutu, a on ce sutra da mi javi jel moze da ga proda, i ovaj moj je u odlicnom stanju, jeli to u redu s moje strane? unapred vam hvala.
diferencijal i kardan nadjes od lade,ostalo gore napravis sanduk dal ti treba sa kipom il bez kipe. za sasiju i rudu u profil 10.e sad prenos bi trebo da proveris kako se uklapa stim da su ti na prikolici gume iste ko napred.jel moze mala pomoc, jel pravio neko prikolicu sa kardanskim pogonom za imt 507 i od kog auta je koristio kardan i da li je bitno kakav je kardan, na sta treba da obratim paznju, naj bolje bi bilo kad bih video neku skicu, sliku pa onda istu takvu pravio
unapred hvala
vec sam pisao o tome,kada motokult. nema sihron brzine,onda moze sasvim slucajno da se pogodi priblizna brzina tockova freze i prikolice i utom slucaju se moze koristiti na vlaznoj podlozi,da bi moglo da se kompezuje neslaganje brzina,to je sto se tice 4x4.Sto se tice samo transporta (motokult.na leru,a kardan ukljucen)onda nema veze koliki su tockovi na prikolici,tj.veci - ide brze i suprotnoako uspes da namestis pogon na zadnje tockove za imt 507 onda si majstor , ja imam 507 i mislim da je to tesko to napraviti zbog toga sto kardan predvidjen za npr. freziranje, mislim da ga je tesko uskladiti sa tockovima, mada bi to mnogo znacilo da je 4x4, ako uspes da napravis izbaci slike ili klip. poz
---------- Poruka napisana u 10:59 ---------- Prethodna poruka je at 10:55 ----------
zanima me da li ima neko da kosi sa imt 506 ili 507, ne znam dali je bolje kositi prvom brzinom sa velikim tockovima ili drugom sa malim tockovima, nekako mi se cini da je prvom sporo a drugom brzo, jel ima neko iskustva, ja sam kosio sa imt 507 benzinac.poz
А колико меже да издржи бруто тежине и који је број обртаја карданког вратила?diferencijal i kardan nadjes od lade,