Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To želim da čujemPa orao kod drugara parče travnjaka u dvorištu i išlo je ok,ako nije previše ugaženo nema razloga da ne ide smanjiš malo zahvat pluga i samo cepaj. A to da se za baštu sprema samo frezom,probao sam i ne svidja mi se uopšte,oranje je oranje pa kakvo takvo.
Pali ko zmaj freza 506 sa tim modulom,jedini problem sto zna da bude je da krene freza u nazad tj rikverc zato se vise taj modul nije ugradjivao u seriske modele.
Ako neko ima neku manju frezicu na prodaju i jeftiniju naravno kupio bih. Ne treba mi nista od prikljucaka, potrebna mi je za freziranje izmedju redova jagoda. Imao sam u ponudi mio standard hondu i neku adriu ako se ne varam adriji mora da se radi motor ali je ovako ocuvana kao nova. Pa kad smo vec kod te adrije interesuje me koliko bi me kostala zamena karika i da li se kodnje menja cela stublina ili moze da se razbusi i ubaci veci klip? hvala na odgovoru i ponudama. Saljite na pp.. pozdrav.