Josip Šutić
Novajlija
Hvala kolega a evo i slika mjenjača što planiram kupiti a i slika motora https://postimg.cc/6yV3Ghnv][/url] i mjenjač https://postimg.cc/jnPjcH1B][/url] oprostite na ovakvim slikama ne znam kako da ih stavim na forum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa prodavaoc je rekao da ide sve u kompletu a za vikend idem to pogledati u živo, i još dali me tko može uputiti dali imam kakvih mana sa tim mjenjačima u biti na što da obratim pozornost.Trebalo bi da ide bez problema. Nadam se da uz menjač ide i kvačilo..
Pa naravno da se smije znati košta nekih 330 eura čini mi se ok cijena za to sve.Mašina kao mašina je ok, menjači su malo nježni, ali ako je sve ispravno, nebi trebao da imaš problema.
Dali smemo znati koliko prodavac to ceni?
Hehe a budem probao još malo spustiti cijenu , pa da to mi je i bio cilj da mogu malo bašče uzoratu u jesen i na proljeće isfrezate te ju povremeno koristiti za prevesti nešto po potrebiTo je odlična cena za tu mašinu sa frezom a možda gazda malo i spusti kada dođeš na lice mesta.
Sa tim tvojim dizelom će da radi odlično. Čak možeš nabaviti i mali plug za njega, bašticu može i da uzore.
Kolega mjenjač izgleda kao da je izašao iz tvorniceSkinuh poklopac menjača da malo vidim unutrašnjost menjača..
Pa da podelim viđeno..
Brušeni zupčanici, ulje kao novo.
Kada bi se sada pravio ovaj kvalitet..
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Да туриш "Детроит дизел", па нек' иде живот!dvotaktni dizeli od 10-12 konja.
Moguće da neće trebati dodatni grip u mekoj bašti, ali imaću ja i nekih ledina gde planiram saditi vlče.Са 350+ кг и блокадом нема потребе за теговима и гвозденим точковима. Оно што ми се не свиђа је управљач / положај. Ту би оговарао од 509-ке. Или као код бсц-а са две ручке померати вертикално хоризонтално. То би спасило леђа и добило би се на окретности.
Пре неких 6 месеци један је био на КП , продавац тражио 500 € за њега. Двотактни дизел.