Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
izbacujes tu bobinu i ubacis spolja od auta ali za kontaktno[ platinsko] paljenje.od juga 45 stare zastave ,lade. sve sto ima platine. kablic koji ide sa platina i kondenzatora povezes na broj 1 ili minus na bobini u zavisnosti kako je obelezeno . na drugu stranu bobine oznaceno sa brojem 15 ili 12v ili + kako na kojoj pise ide ti napajanje sa prekidaca za paljenje i gasenje. napajanje druge zice prekidaca ide na + pol akumulatora a minus na metal negde zakacis. to ti je najprostije receno. bobine od beskontaktnog ili elektronskog paljenja nemogu jer stradaju platine vrlo brzo [ izgoru kontakti]
450 evra je nov u Hrvatskoj.. nisam znao za falinku.. ja sam mislio da oni rade besprijekorno..joj neznam druze kolika je ni priblizno cena tih motora .jedino serviseri kazu da se nije nesto pokazao.neki problem imaju i tesko ih srediti. sad dal su to original il kopije djavo bi ga znao.
uzmeš kopiju za sto i neki evrić (ima ih i u Bjeljini) i rešio stvar,
ako smem da se umešam pošto je pitanje direktno upućeno Vici
ama ljudi svi smo ovde da razgovaramo. pa nisam ja bog ni sveznalica
zeza me kompjuter nesto jutros jedan otkazao sad i ovaj nesto drnda sa konekcijom pa nemogu izguglati posto li su kod nas u prodaji. najgore sto se nezna sta je original a sta kopija jer su identicni. mislim da je cena tu negde