Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U principu, mjenjac je ostao isti, a promjene su samo na motorima.. ? Radi li MIO jos uvijek, vidjam neke nove stvari u prodaji? Jesu li to zalihe ili nova proizvodnja? Mislis li da je MIO manje kvalitetan od japanske verzije slicnih honda kultivatora?koliko sam upoznat razlika izmedju F600-620 je mizerna. to je malo preuredjen model ali skoro sve isto. glavna izmena je da nema kontaktni sistem paljenja nego spoljni magnet i spolja dolazi bombina bezkontaktna. kao na testerama i sl. imaju razliku neke u karburatorima i ubacivan je umesto keihina japanskog delorto italijan.to je sto znam inace identicno je sve .630 nisam video jer je jako retka. F700 je identicna ovim 600-620 samo sto ima malo jaci motor za oko 50 ccm. i oko 7ks je taj a sve isto ostalo. ta na Y model mislim da je radjena za izvoz pa verovatno ima neke modifikacije sitnije za trzista
koliko sam cuo mio standard neradi vise. mozda zalihe samo neke ili servis sa delovima. znam da iz NS prodavnica delova dobavlja nesto i od njih. koliko sam upucen oni nikad nisu ni dobili licencu za hondu nego samo vrsili sklapanje i radili prikljucke. tako da kvalitet bi trebao biti isti. i kod mene je mio standard honda
ako i ne upalis dovoljno je zagurblati jedno 10tak puta ili zagrblati . meni trimer, kosacica stoji cele zime bez paljenja . kultivator palim u jesen i prolece a stoji napolje samo je pokriven i pali iz druge 100%. Imam i trabanta nije pljen 3god samo verglan i juce bez problema upalio na drugo verglanje . Uzgred ja sve sto sam naveo popravljam sam .Pa dvotaktne nije problem paliti ni na najgorem minusu, ali 4T kosacicu npr. ne bas Ali svakako je najbolje jednom mesecno upaliti i ostaviti par minuta da radi.
Dobro, cisto me statisticki zanimalo kako se ponasate u takvim sutucijima.
Mozda je najjednostavnije naliti nekog motornog ulja u cilinrad. Pre upotreba potegnuti par puta, da istera ulje.
Vise da vidim kako to izgleda, nego sto sam morao, sam zimus to uradio sa kosacicom na guranje i jutros sam je palio. Na svecicu nisam isterao ni kapi ulja Ne znam ako, ali kada sam je posle par povlacenja upalio, bas je dimila
Ostavio sam je tako da radi 10ak minuta, izduvala je sve, sad radi ko doksa.
Ja alat preko zime uglavnom, sem kopacice, drzim u komori (vojvodjani znaju sta je to ), a ona onako nije bas nesto provetrena bas, kao sto bi mogla.
Mogu da ih drzim na promaji non stop, ali tamo mrzne. U komori ne mrzne.