nikaragva
Član
Jel sveze gorivo?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam uzeo Loncin prosle godine za moju hondu. Isto dve godine garancije. Mislim da su ok motori. Pogledaj malo njihov zvanicni sajt pa ces videti da je pitanju ozbiljna fabrika koja puno vise motora prodaje na zapadu nego kod nas. Samo Cavic je bas skup! moj sam platio 160 evra a kod njega je bio oko 24 000!!!Pozdrav svima vidim da ima iskusnih na temu motokultivatora, naime imam i ja labinca 8 ks benzinac dosad sam uložio oko 18000 d u kvačilo spojničku i sajle i sl. medjutim ima lufta i na klipnjači odlomljen deo klipa i sad pratim priče o kipor motorima što ljudi ubacivaju, pa onda se ispostavlja da su kineske kopije garancija samo na časnu reč bez fiskalnog računa ili bilo čega drugog što bi garanciju i ostvarilo, povodom toga sam malo gledao u Novom Sadu u Čavić prof prodavnici prema najlonu, nude druge motore i to loncin g 270 f , launtop i još neke sa dve godine overene garancije sevisom i svim onim što pripada uz to moje pitanje je da li neko ima bilo kakva iskustva ili saznanja o tim motorima
hvala unapred
evo i link ako zatreba kome
http://www.cavicprof.rs/index.php?page=shop.browse&category_id=14&option=com_virtuemart&Itemid=2
A zasto remont,kad je motor skoro pa nov 3-4god freziro pola ara baste,a sta tacno treba treba pretresti,ocistio sam karburator od trunja,svecica bila zamastila,pa sam i nu ocistio,produvo sam i diznu i onda je lepo upalila ali mi nestade goriva,da nje to mozda sve bilo do dizne,a gorivo jeste malo bajato stoji 3-4meseca,i primetio sam jos jednu stvar na onom dugmetu de se druka gorivo kad se vise puta pritiska krene da curi gorivo,jer to normalno ili nesto nevaljamarko marko, posle 20 god nerada negine ti sigurno ramont motora. nije prvi slucaj i to sigurno ce se desiti. platine i karburator ocistiti i nastelovati a radilica sigurno nece dugo[ klipnjaca] tu je cementacija otisla sigurno i vrlo brzo ce prolupati ili zakovati.znaci pretresi motor odmah ako znas ako ne teraj sto dalje od sebe. .sto se tice kipor motora ja koliko znam to je kopija janmar motora jer su potpuno identicni. gde se proizvodi to niko nemoze reci. spram ovih ostalih kineskih sam dobio informaciju da su im bolje pumpe i dizne i da bolje po hladnoci pale u sta sam se uverio. i manje dime koliko sam primetio. zbog toga sam ga uzeo i nisam pogresio. dokle ce to niko nezna ali dosad da ga neureknem skidam mu kapu. kod mene je dosta ubrzan na pogonskoj remenici i spram honde radi brze za celu brzinu.a podnosi sa lakocom.