Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
zavisi konkretno na koji mkt mislis menjati motor i koji dizel se ugradjuje. normalno da sve nije isto ali na dosta njih je i isto resenje. sto se broja obrtaja tice i to je priblizno .benzinci su vecinom sporohodni i rade do 3600 rpm. lombardini i svi licencno radjeni na taj fazon su 3000rpm a kineski i koreanski motor kopija janmara su od 3000-3600rpm u zavisnosti od modela. ali to neigra veliku ulogu jer dizelska snaga nije ista. veca zapremina i veci obrtni moment i tekako dolaze do izrazaja kod dizela i daju veliku prednost. kipor F178-186 su originalno radjeni za vecinu sadasnjih mkt. samo su manje snage nego sto prodavci govore. @ vuk sto nisi probao prvo da proveris diznu. vecinom treba samo dostelovati pritisak i videti kako rasprskuje naftu. ako je losa jedino proguglaj ko prodaje delove jer kod mene za to nema.A kazite mi ako se stavi novi dizel motor na frezu benzinca onda po mojoj logici to nije to u smislu snage na odredjenom broju obrtaja, ne slaze se transmisija i mnogo toga ili je ta mehanika ista pa nema veze koji motor se stavi. Pozz
jel moze telefon tog sto prodaje imt 509Moze se naci bez problema,ja sam naso imt509 sa prikolicom,frezom,plugom i sejacicom za750e,ja nudio600,teo taj da pristane,ali u medjuvremenu nadjoh i kupih toma viknovica.Za freziranje je bolji labin,za 509 treba reduktor i mali tockovi,jer bez toga je prebrz i lose frezira.
samo treba biti uporan i pratiti oglase