zamolio bi da mi neko napise kontakt telefon prodavnice ili privatnika kod kojeg se mogu kupiti komplet delovi za imt 506 (ne mislim na lica koja prodaju po komad dva iz oglasa vec na velike prodavce, i dobro bi bilo da postoji mogucnost slanja pouzecem), takodje bi zamolio da mi neko objasni tacan naziv komponente za koju cu dati sve od sebe da objasnim za cega sluzi i gde se nalazi> to je jedna mala polugica, ne duza od palca koja se nalazi ispod velikog bocnog poklopca i na nju se direktno vezuje sajla sa rucice kvacila, za njen gornji kraj je zakacena sajla a donji kraj je zakacen na oprugu koja je drzi nategnuto (komplet sajlu sam uzeo novu, podmazao i zategao kako treba, tako da nije do toga). Po kupovini kultivatora ova polugica je bila iskrivljena no majstor je rekao da se to da ispraviti ali ja sumnjam da i pored toga moji problemi sa menjanjem brzina nastaju bas zbog te male polugice, zaista se ne salim posto nigde ne mogu da iskopam tacan naziv dela pa da trazim kod prodavaca, u zrenjaninu nigde nisam nasao, dok sam im objasnjavao gledali su me kao da sam sa marsa.