Kupio sam nove sajle za gas i kvačilo.
Sve je jasno i očigledno.Medjutim,ne shvatam kako da izvučem staru sajlu,kad je provučena kroz 'lulu' (zakrivljena cevčica)što ulazi u Bing karburator,a u tu cevčicu je zašrafljen podugačak šraf,na kojem se nalazi matica(za odredjivanje zazora gasa),e kroz taj šraf prolazi sajla,ali taj šraf na svom kraju je 'zgnječen',tako da sajla(koja na svojim krajevima ima one 'tegiće'),ne može da se provuče.
Ista je situacija i sa sajlom za kvačilo.Sve je jasno i očigledno i logično,sve dok ne dodjem do tog dela kako provući taj jedan kraj sajle kroz rupicu koja je puno manja.
Jedino je logično da kleštima svrljačim taj tegić na kraju sajle,pa da provučem sajlu,a onda ponovo navučem to parče metala('tegić)' ponovo na sajlu.
Može li neko da mi objasni kako da provučem/izvučem sajle od gasa/kvačila,jer mi je samo to problem,sve drugo je očigledno i jasno.
Inače,u Bing karbu sam promenio iglu i držač(osigurač)igle,postavio sam ga na drugu poziciju odozgo,tako da sada troši manje goriva.To je optimalna pozicija za 506,nisam probao(zbog turiranja)da daj držač(osigurač)igle,postavim na vrh,tj. na prvi položaj,od vrha igle.