slisaj druze nemas tu velike filozofije sto se tice te vucne freze.....druze ja sam tu frezu doktorirao.....tako da se nesekiras nista zbog toga,prebacis kajs u taj spori hod i u 1. i pun gas jer sa malim gasom gusis motor,i samim tim se greje i to nece da valja,ulja mora biti na mximumu obavezno stim se nemoj igrati,i gorivo nemoj skroz do cepa da tocis jer ce dosta iscureti,i samo sibasj nesme da se buni jer sam frezirao ja i ledinu i oranicu sa hondom f620y i vucnom frezom sa 24 komada nozeva jeste da su bili malo poderani ali je fino mogao raditi sa njima,ali sam zeznuo stvar kada sam kupio novu garnituru nozeva i e tu se stvorio goliem problem tu je motor umeo da se zagusi.....e onda sam vratio nazad stare i sibaj....e sad tu je stvar u toj frezi losa da ima lanac unutra kao prenos ,a ne zupcanike...... i sad oce to kada se previse radi sa njom po 50-100 ari po sezoni radi onda bogami terbaju da se menjaju lezajevi,i lanci unutra jer time resavas problem kidanja lanaca,koje sam imao ja nekoliko puta zbog izhabane freze...... dobra je to masina u svakom slucaju ako je budes uzeo neces se pokajati....jer dosta malo trosi lako pali,,jedino je taj kajs problem al jbg nemoze biti sve savrseno....ja sam kupovao i kajseve u inostranstvu,i kod nas i sve je to isto sranje...jedino su mu se hektor kajsevi pokazali vrhunskim...... dosta urade ai cena nije astronomska..... pozdrav srecna trgovina sutra i postavi slike