velja imt 540
Član
zombi ako hoces da pravis takvu kosacicu sa sedistem naj povoljnije ti je da nadjes neku zapreznu kosacicu na nekom otpadu i da je preradis to ti je naj jeftine i naj prostije
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
mirosti to si u pravu. retko koja kosa je dobro uskladjena sa mkt. taj mali 407 sam cuo da je bas dobar za kosenje. 509 nije los sa velikom kosom ali se malo teze posle jede supa a od umora ti i nije do jela. sa vecim mkt se stvarno u nekim uslovima treba rveti ko sa medvedom ali tako je ko i u svemu kad su univerzalne masine. ako su manje povrsine za kosenje a treba za prikolicu i ostalo bez vecih mkt dizela nema dobrog posla globalno gledano a dosta su i ekonomicniji sto treba gledati u ovo vreme. 506 je nesto najgore sto se moglo napraviti i totalni promasaj. pojedine trose da je strasno a kvarljive su .prema tome nebih je nikom preporucio. izbor mkt je velik i cene su dosta pale pa se moze naci povoljnih
za 407 nisam siguran posto su malo redje za naci. a ovi veci se mogu naci i za manje novce. samo treba traziti.do pre 2 god su cene pale skoro 50 % zbog nemastine .nepreprodajem mkt ali cesto naletim u rumi na neki i po okolini povoljno.drugar mi ima labina specijala sa papirima u dobrom stanju sa fabrickom prikolicom , kosom i prskalicom original za njega za 2000 eur. uzmi samo koliko je svaki prikljucak pa vidi posto je labin. do pre 2 godine samo njega nisi mogao uzeti za 2000 eur. a moze se i povoljnije naci samo treba malo vremena i ljudi koji mogu pomoci.svi bismo nesto ocuvano i da sluzi duze bez kvarova a da se kupi djaba. to nema ili veoma retko.podjemo od samih sebe da imamo nesto takvo i koliko bismo realno to prodavali.znaci za takvo se moze to realno i platiti. ja sam nasao traktor vladimirca za 700 eura sad skoro ali nisam zurio sa kupovinom i nasao povoljno i u solidnom stanju.moze se naci mali labin muta imt507 i slicno sa LA 300 benzincem povoljno i ubacite kipora ili kinesku kopiju i eto vam jeftin mkt. samo treba malo razmisljati i traziti. u oglasima se naleti nekad na povoljno ali to su vecinom preprodavci i velike cene. najbolje od vlasnika uzeti i najbolje se vecinom prodjepa kad tolko hvali te kosacicu imt 407 za kolko moze da se nadje polovna