mirosti
Član
Sipas motorno ulje. SAE30.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
F 600 honda je toliko robusna i kvalitetna da joj se nemoze skoro nista uraditi da se unisti. mojoj je 33 god i stavio sam dizel motor radi ekonomicnosti i zbog nekih problema sa delovima.sekla je zile precnika i 3cm , frizira do 25cm bez ikakvih problema. ima slika honde sa kiporom nekoliko stranica pre . isto tako je maltene mogla frezovati i sa originalnim motorom. nijedna nemoze frezovati kad je tvrdo i suvo dok ona i to moze . mana joj je cena delova ali su original i vrhunskog kvaliteta. platine na njoj su trajale 32 god i nikad paljenje nije dirano.nijedan kvar klasican nisam imao sa njom.od kvarova jedino uredjaj za paljenje mi je otkazao ali nije do njega nego mi je upala debela zica u njega prilikom kosenja i slomila sve u mehanizmu i otkinula delice remenice. i karburator je otkazao poslusnost posto je se razjeo skroz. to je sve za 33 god. sad su delovi dosta povoljniji . na imt 506 neznam samo sta se nekvari. od loseg paljenja do jos goreg karburatora , motor isto je kratkog daha cak i menjaci imaju problema. tako da nikad neznas ni da li ce upaliti i dokle ce raditi. rodjak mi je ima i kad su me zvali jednom da im pomognem jer nisu mogli frezovati sa 506 jer je jako tvrdo bilo zemljiste , ja sam izfrizirao istu povrsinu tvrdog da kazem ledine i to sa tegovima sa malo vise od rezervoara [oko 5L] dok je on sa 506 osusio kanister od 20L .a mene je nagovarao da kupim 506. posle toga je prodao odmah taj i kupio hondu F400. F 600 ima i sa vucnim frezerom i dosta prikljucaka sa kojima moze raditi. oranje ti netreba jer ufrezuje dublje nego sto i traktori uzoru. a i more kultivatora sad ima povoljno za kupiti.A joj, sad mi to kazete kad sam poceo kupovati. :-(
Cuo sam da F600 ne moze namiriti onu snagu koju moze imt 506.
Je li ta f600 bas toliko dobra? Sta je sa f606 ili f560?
Generalno, sta imate da kazete na Honde? Ima li neka da se istice?
naspes u nju da pokrije dno do vrha jedne manje posudice u sredini. neide ni 100 mlok a kolicina u posudi tj koliko i hvala puno
pedalu cu ti slikati originalnu samo sto ti treba jako celicna sipka za to.zar nisi uz motor dobio jednu krivinu za auspuh sa selnicom da skrenes izduvne gasove u stranu. samo moras sacekati za slike jer jako tesko ih postavljam na net. jako spor mi internet a signal nekad i nema. da nepomislis da sam slagao. svakog dizela ako sibas pun gas mora trositi dosta vise nego na 2/3 gasa. a to mu je sasvim dovoljno. ja sam juce 6ari plastenika i to zeznutog friziranja uradio sa 2L nafte otprilike. to je 4 sata skoro neprekidnog rada i plus prevoz sa prikolicom do plastenika i nazad. a nikad neopterecujem preko 2/3 gasa. velika razlika u potrosnji i bespotrebno forsiranje motoraDanas odradjena probna voznja Honde F600 sa benzincem La 300(507)... fino ide skrece na pritisak prsta i vozim jednom rukom...motor pali kao sibica,na 1 krug... sad bi trebalo da nadjem-napravim dole pedalu na koju se oslanja kad stoji-ako neko moze da mi posalje sliku kako to izgleda,bio bih mu zahvalanmeni ostaje da sredim izduvnu granu-skrenem je cevima i spustim,duva u sofera tj mene...,pritegnem srafove,namestim gore pomenutu pedalu,prefarbam,rasturim i sastavim prikljucnu frezu--podmazem i to je to... treba da nadjem i oprugu koja ide na sajlu spanera-ona amortizuje spaner valjda... i to je to... posle sredjujem prikolicu polako...ps slike stizu kad sredum masinu...
Сипаш чист био дизел или мешаш? У близини могу да набавим па се спремам да пробам ал' сам мислио пола-пола (мотор ЛДА 450).,jos naspem bio dizel