mirosti
Član
Na konusnom srafu nemoze da se smanji vise
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Uh, a ja sam vec poceo sa kupovinom te masine. Kupio sam plug, razgrtac i vadilicu krompira.506 nikad nije valjao niti ce valjati.
Nesto najpromasenije sto je IMT ikad stavio pod svoj logotip.
Moj predlog ti je da daleko zaobidjes tu 'masinu'. Ako ne verujes, saznaces(ali na tezi nacin) kada je kupis.
A joj, sad mi to kazete kad sam poceo kupovati. :-(to su veoma zastarele tehnologije. imajos poneka kod mene u selu. za neke manje radove poluzice ali je isuvise veliki potrosac. za uporedbu moja honda F600 sa originalnim motorom i slicne su snage trosi 3 puta manje i problema da kazem uopste nemam. 506 je samo za friziranja lakseg tipa [ uzorano] i iz vise prohoda . inace cesto je sklona kvarovima i nije pouzdana. da mi je poklone netreba mi. svaka cast svakome ali iskreno jedan od najgorih motokopacica po svim pitanjima.
Stvarno nisam ocekivao takve negativne kritike kada je u pitanju f 506.@stjepanovic88
Po meni su Honde ponajbolje freze.
To sto ste kupili, mozete koristiti i na Hondi, znaci trazite neku Hondu. Vidim na oglasima KP jedna Honda F600 za 150€ bez motora i moticica, moticice videh za 6000 din, a nov Kipor motor kao kod vice022 (i od skoro kod mene) za 270€.
Znaci matematika je ovakva =vrhunska dizel masina za 450€(ili i manje). Sa benzinskim cetvorotaktnim motorom dosta jeftinije, ali je dizel bolja investicija.
Mozda je 506 komplet nesto jeftiniji, ali je neupotrebljiv sto znaci bacene pare.
Daleko smo ti i ja..prijatelju ako te interesuje imam ja da prodam hondu f600 benzin varijanta sa vucnom frezom potpuno sve ispravno i u funkciji..
@ Stjepanovic88
Nisam baš upoznat sa Hondinim motokultivatorima, a vidim da ovaj što se nudi na tom sajtu ima Yanmar motor. Sad da li je to po orginal specifikaciji ili je neko nešto štelovao na svoju ruku.