Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Прво пробај да отклониш најјефтинији "квар". Шипка мењача запиње кроз вођицу. Обзиром да се ручице подешавају по висини, у неком положају та вођица напрегне шипку мењача и не можеш да шалтујеш. Скини вођицу па пробај да шалтујеш.Pomoc imt 509 nece u 3 ponekad i u rikverc nikad sta sada????
nije to probao samПрво пробај да отклониш најјефтинији "квар". Шипка мењача запиње кроз вођицу. Обзиром да се ручице подешавају по висини, у неком положају та вођица напрегне шипку мењача и не можеш да шалтујеш. Скини вођицу па пробај да шалтујеш.
Имаш на Купујемпродајем два (каже исправна) мењача за 509 за 400€. Тренутно му нуде 120€ па види с' неким да узмете по један.nije to probao sam
mogu oni da kazu sta hoce o snazi a na papiru koji se dobija uz motor sve lepo pise.moj na hondi F600 je KM178 F od 5ks. i tezine prazan 33kg. na to dodas jos 3L nafte i 1,2L ulja pa izracunaj . jos kod mene i remenica ima oko 1,5kg i skoro 40kg izadje. za hondu je taman po snazi samo se mora ipak boriti sa tezinom motora jer je i vislji dosta. cini mi se da ti hoces u f420 hondu da ubacis. tu jedino KM 170 od 4ks bi ti bio taman. nikako veci. snage su iste ali kubikaza veca i obrtni moment motora je veci tako da ce izgledati kao da je dosta jaci. dizel je dizel. jedino tezina ce se osetiti jer su dosta tezi od hondinih i kad je mekana zemlja potone do kartera. kad je suvo idealno za njihpa koliko je onda tezak i jak motor na tvojoj frezi? mislim da si rekao da je 178 f i ja bih takav uzeo. Vidim da ga ima na prodaju ali kazu da je 8 KS,pozdrav
@sickohn valpadana je jako dobar mkt i sve pohvale sam cuo za nju. ali ipak je dobro pogledaj i pregledaj ,jer ipak ima lepih godina i pitanje kako su postupali sa njom. neki vozaci bi i kliker slomili .menjac pogotovu dobro isprobaj. ako je dobra za te novce je jeftina samo neznam za delove kako je za nju. malo je retka na nasem trzistu