Kosa kupljena i dovezena kuci, cena skinuta na 200 eura, 50 eura dao za gorivo rodjaku koji je isao sa kombijem jer je ja nebi mogao utovariti u moj auto, popijeno jos 50 eura uz put 127 km u jednom pravcu (imao sam jos jednog komsiju vanserijskih kvaliteta u ispijanju piva sa nama (ja sam mu blizu al' jos uvek ne mogu drzati taj tempo)
), vratili se, rucali, popili jos nekoliko lav piva i sad se razisli
. Prvi utisak je da je dosta teska, izgled uzivo opravdava izgled na slikama, (koje su vec ranije postavljene) prva farba i veoma ocuvana. Bez guma sa traktorskim profilom nemam sta da trazim u kosidbi ili da montiram kandze (sto mi ne pada na pamet).
Opet sa druge strane moj kultivator se igra sa tezinom cirkulara koja je daleko veca nego kosa, ali ipak za svaki slucaj on ce dobiti nove gume i kocnice a onda cemo cekati da travica poraste i da ga isprobam.
Vec ima nagovestaja da ce mi se ova kosa vrlo brzo isplatiti jer je vec danas bilo nekoliko zainteresovanih za kosidbu i pre nego sto sam se vratio kuci sa kosom. Ostalo je da kazem daj Boze zdravlja i posla a za ostalo cemo lako ako je pameti
.
Evo par slicica mog kultivatora sa cirkularom, na njemu je Ladin diferencijal koji mu pomaze da bude dosta brzi u transportu, moj rucni rad
.
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Poslednje dve slike su od ugradnje alternatora tako da imam i osvetljenje i stop svetla jedino mi bilo mrsko njakati se sa zmigavcima jer tu treba automat, rucica i jos kojekakve zavitlancije, jos uvek pravac kretanja pokazujem rukom
.