Imas li frezu(moticice) umesto tockovaima ja tegove za hondu da prodam ako nekog interesuje 60e sva 3 komada....imam za hondu jos neke prikljucke a imam i celu hondu,kome sta treba nek se javi.
tegovi su 20kg komad...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imas li frezu(moticice) umesto tockovaima ja tegove za hondu da prodam ako nekog interesuje 60e sva 3 komada....imam za hondu jos neke prikljucke a imam i celu hondu,kome sta treba nek se javi.
tegovi su 20kg komad...
@mikser imas li za imt 509
Ljudi na sta da obratim paznju nasao sam polovnu kosacicu za IMT 509 oko 200-220 evra je li to realna cijena meni nesto jeftina
okrenes diferencijal suprotnoIzgleda da cu da odustanem pogona na prikolici za imt 509, veceras sam se totalno razocarao kada sam skontao da se prikljucak na motokultivatoru i onaj kardanski na prikolici okrecu u suprotnim smijerovima sta sad ?
nije bila u vazduhu nego oslonjena na tockovima na zemljual namoj da te buni jedan tocak se okrece napred drugi nazad,kad vrtis podignuto u vazduhu tako treba zbog trkaca.
Mislis izvadim "srce" diferencijala i okrenem za 180 stepeni (ne znam da li je moguce) ?okrenes diferencijal suprotno