Motokultivatori - opšta tema

@mikser imas li za imt 509

vrati se na 40stranu na prvoj slici je takva pumpa koju koristim,a imam jos jednu na prodaju ovu,samo sam ovo odradio da se crevo nebi lomilo i pravo ide na bure.80e
lpog.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

Ljudi na sta da obratim paznju nasao sam polovnu kosacicu za IMT 509 oko 200-220 evra je li to realna cijena meni nesto jeftina

isnogood jbg tolika je cena a za te pare kupis u otpadu neze zajebancije ali to nije to(seces,brusis,varis,busis)i opet neispadne to sto treba..ali kako occes...
Nemam frezu mesto tockova imam vucnu..

imaju u rumi 2 bocna tega za 25 e zato kazem mnogo... a 2 tega imam za napred(mada mi ne trebaju jer je motor malo tezi od originala...) u svakom slucaju hvala...
ti si bese sredio hondu u potpunosti? gledao sam neke slike ranije pa da pitam...

pa sta si mislio da ce neko da ti pokloni tegove?onda ste nekupis te u rumi?pa dobro kako god oces,jesam sredio sam je tuto kompleto..jer imas nekih nedoumica?

Poslednja izmena:
sad rasklapam prenosnik(lancani koji ide sa menjaca na frezu) ima li on neke lezajeve,kako se skidaju one "zvezde" na kojima je lanac? predpostavljam da se skidaju,pa da kupim i lezajeve za njih kad vec kupujem lezaj za shpaner...
inace izgleda da ce mi faliti dosta delova nekih sitnih.... reci mi menjac je inace neprecizan ili?(ja sam do sad vozio samo auto, i neke traktore i cini mi se da bi mogao biti precizniji?)

pa menjac je dosta neprecizan mogu reci,ili bolje receno ona rucica menjaca je neprecizna ona ima dosta lufta..imas one srafove sto sto drze one 2 dekne,te poskidas,i ona lepo na toj dekli de si ti ostali lancanik i lanac,sa spolje strane imas 2 zegera koji su tik uz lezaj,te skines i malo cuknes sa cekicem pa ti je to to...ukratko

Izgleda da cu da odustanem pogona na prikolici za imt 509, veceras sam se totalno razocarao kada sam skontao da se prikljucak na motokultivatoru i onaj kardanski na prikolici okrecu u suprotnim smijerovima sta sad ?

al namoj da te buni jedan tocak se okrece napred drugi nazad,kad vrtis podignuto u vazduhu tako treba zbog trkaca.

Nazad
Vrh