Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
mislio sam na obican plug,mada mislim da je ovo prevelika cenasa metalinim tockovima prevrtac sa cizmom u boljem stanju od ovog http://www.kupujemprodajem.com/Plug-prevrtac-za-IMT-509-4472777-oglas.htm?filter_id=5774091
E pa onda sto ne kupis odmah u kompletu a ne pojedinacno....zato sto ovako svako gleda da da komplet ako je moguce,ali ako dodje nekom kome treba samo freza,ili plug ili samo masina,onda ako mu je hitno za pare da sta kupac oce da kupi...i gotov nema tu nikakvog dijaloga...to im je cena...ali bukvalno...pogledaj freze za 509 ke,i mali i veliki labin traze i po 300e jbt to je previse...ali ako ti treba onda nemas sta da mlatis,ako ti treba kupuje ako ne ostavljas,jer na prolece ce biti skuplje barem 50e sigurno.....a o tome koliko treba da uradi izracunaj kod nas rade 10din/m2,pa ti vidi koliko treba onda da uradi da se isplati ti izfrezas 2500m2 i zaradio si frezu...ali to sve mozes izbeci kada kupujes komplet kultivatror sa svim prikljucima i nije to skupo ako das i 800-900e ali da je komplet i nemas brige racunaj samo primer honda(masina 350-400e,freza 200-250e,plug i tegovi,jos i prikolica 100e,i racunaj ako imas kosacicu to ti je opet od 100-200e.i jos neke sitince spartac zagrtac to manje vise mozes napraviti kuci,ili eventualno prskalicu to ti je opet oko 150-200e)ukratko to ti je to ...nemas potrebe za cudjenjem...naravno sve zavisi u kakvkom j estanju mozes naci sve to za jeftine pare ali moras da ulozis jos toliko da to bude upotrebljivo... pozdrav
Znaci oko 80 eura polovna original-to je prilicno korektno. Termometal nozevi su 230 din. komad a treba ih 24+flahovi, seckanje, varenje,busenje,srafovi...=6500din i nekoliko sati majstorisanja u garazi. Cene su priblizno iste ali cu do pocetka sezone svakako nesto uraditi, dal kupiti ili praviti, videcu.U Jeep Comercu nemaju te sestougaone cevi, ako neko zna gde se mogu naci neka kaze, mnogo ce mi pomoci,hvala.cena te freze fabricke ti je oko 80e.. ali je malo problem naci one 6tougaone cevi ako si mislio da ih pravis..nov nozevi su ti oko 200 din komad termometalovi to ti je jako kvalitetno ja ih imama....