kome trebaju tegovi sa gusenicama za 509 naleteh prodaje likhttp://www.kupujemprodajem.com/Dva-tega-za-IMT-509-4107537-oglas.htm?filter_id=6789804#photoBig
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
На тренутак си ме обрадовао. Помислио сам да неко стварно има гусенице кад оно обичне канџе.kome trebaju tegovi sa gusenicama za 509 naleteh prodaje lik
Колико знам, лабинов дизел нема канџе него металне точкове. Ови тегови с' канџама нису увек ефикасни (имам их па сам се лично уверио). Ако је земља сипка а узбрдица онда "проклизају" односно почну оне да "фрезују" (копају у месту). Добро што си рекао ово за фићине фелне јер сам спремио фелне од 506 да на њих варим пречке.sta im fali fabricke a ako mislis da su retke dodas po jednu jos po sredini takve su i labinove fabricke.
ja dok sam freziro sa 509 pravio sam od ficinih felni gusenise dovarivo precke duboke al napune se zemljom i nista se nedobije,ove fabricke idu ko lude gledosam kod komsije,ne frezira bez njih, jos sa labinom manje baca kad zapne freza.
Mikser kako je rešen problem ručki kad se montira volan.Ja imam isto volan ali mi ne odgovara rešenje za ručke kultivatora.Inače sa volanom se vozi veoma lako samo bi trebalo po meni skinuti ručke a kvačilo sam i gas prebacio na volan a blokade moraju ostati na ručkama motokultivatora.Gdr je taj tip kako da se stupi u kontakt sa njim.Pozdrav Milan!
on je skino rucke skroz i zavario jedan stub od metalne cevi ispred volana i na njoj stoje blokade,lik je iz kosjerica iznad grada odma,imam broj njegov.
Mikser hvala na odgovoru ali mi ta opcija ne odgovara jer ne mislim motokultivator koristiti samo za transport već i za ostale radove pošto posedujem :kosu,frezu sa reduktorom,plug i motičice.Pokušat ću ostaviti držač ručki i blokade a skinuti ručke na kojima se nalaze ručice gasa,kvačila i kočnice.Pozdrav!