Evo ovako da se i ja pohvalim mojom kupovinom.... Jutros lep dan odem ja do jednog sela oko NS i motokultivator stvarno lep vidi se da je i održavan klasična IMT 509... i ako ima neka razlika sa 507 nisam je primetio. Ali kada sam video kako se pali, prvo sam se malo zabrinuo jer sam pre desetak godina kada sam palio vanbrodski motor od 40KS on je udario kontru ili šta već uglavnom iščupao mi je rame iz ležišta.Elem da se vratim na priču, prvo sam se te scene setio, ali reko da probam da upalim kultivator... I dalje da ne pričam... Nije to za mene. Sada evo opet sam u zavojima... Ali ne odustajem i dalje sam pri svome. Prepravio sam i motor za gliser na elektro paljenje tako da ću i ovaj kultivator .. Nisam doduše mogao da ga upakujem jedva sam do auta došao tako da ni slike nemam, ali ono što sam viđao u oglasima skuplje od 200 do 300 eura ovaj je mnogo lepši. Vidi se da nije lickan niti doterivan za prodaju.
Sada da li neko može da mi pomogne... Ako je neko radio ovo prepravljanje jel može da mi pomogne ili okači neke slike, gde se mogu naći delovi, kao izgleda taj sklop šta se sve mora uraditi.
@mali tomicu, izgleda da smo ti i ja iste sreće danas bili, nije da sam sujeveran ali 13 je danas . Naći ćemo mi naše ljubimce i doterati ih kako bog zapoveda. A do tada u zdravlje da i ja preležim ovo... ne mogu više ni da kucam sve ovo je napisano jednom rukom umorio sam se....
Sada da li neko može da mi pomogne... Ako je neko radio ovo prepravljanje jel može da mi pomogne ili okači neke slike, gde se mogu naći delovi, kao izgleda taj sklop šta se sve mora uraditi.
@mali tomicu, izgleda da smo ti i ja iste sreće danas bili, nije da sam sujeveran ali 13 je danas . Naći ćemo mi naše ljubimce i doterati ih kako bog zapoveda. A do tada u zdravlje da i ja preležim ovo... ne mogu više ni da kucam sve ovo je napisano jednom rukom umorio sam se....