za te pare nadji nekog dizela,to ti je priateljski savetmin 1.000E ako ne 1.500E sigurno mi treba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
za te pare nadji nekog dizela,to ti je priateljski savetmin 1.000E ako ne 1.500E sigurno mi treba
za te pare nadji nekog dizela,to ti je priateljski savet
Пошто си из Београда дођи да пробаш 509 (имам фрезу и плуг). Иначе 509 је знатно већи од 507, има непуних 12 коња док 507 има 8. Предност им је што троше гориво као упаљачи. Тачно је да без редуктора 509 протрчи док фрезује па сам купио редуктор и мале точкове. У зависности од терена може бити и лак и тежак за употребу. Можеш комотно да га пустиш и идеш за њим док фрезује али ако га нешто избаци из правца има да родиш мечку док га вратиш (значи вештина је више него потребна). Изузетан је за транспорт са карданском приколицом па сад јурим да нађем нешто повољно. На путу, без великог оптерећења, је брз ко муња (видео си сигурно Цигане како га возе по граду док скупљају картоне а они углавном праве приколице од ладиног диференцијала).... u skorije vreme bih kupio motokultivator (zahvaljujući ovoj temi odlučio sam se na IMT 509), ali vidim da na tržištu polovnjaka postoji IMT 507 od 9(10)KS i IMT 509 od 9(10)KS, pa me sada zanima koja je razlika između ova dva modela i kako razlikovati IMT 509 od IMT 507..
odgovorio,,@malitomic jesi primio pp