Motokultivatori - opšta tema

Diklofen taj menjac ima zastitu kad hoces da ubacis u rikverc nemozes dok ne iskljucis kardan pa onda usaltas pa upalis kardan.
Sistem je pametno smisljen al od saltanja da osedis samo vatas levu desnu rucku,ja sam otvorio menjac i izvadio jedan bolcn i to salta bez iskljucenja kardana,jer u kosevini ubija u pojam i uopste u radu,al se mora biti pazljiv sa frezom da ne bi bilo jada.

Poslednja izmena:
ja imam imt 509 sa prikolicom kardankom,kosacicom,frezom i plugom prosle godine sam bastu orao sa njim i frezirao a 3ha vocnjaka kosim sa njim

ja imam imt 509 sa prikolicom kardankom,kosacicom,frezom i plugom prosle godine sam bastu orao sa njim i frezirao a 3ha vocnjaka kosim sa njim
kako freziras jel imas reduktor ovako je nemoguca misija,imam ga ija,al samo koristm za strancine za skupljanje i grabljenje,i prskam maline.

ima ja sam njega nasledio stim sto nisam ga stavio skinut je odavno a prskalicu kakvu imas

www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]

Poslednja izmena:
mala pomoc
da li neko zna gde ima da se kupe rezervni delovi za FREZU motokultivator Tomos MIO 200, tacnije treba mi gumeno crevo od uljnog filtera vazduha do karburatora. problem je u tome sto je razlicit promer creva (fi ) sa jedne i druge strane a i crevo ima neku krivinu.
unapred hvala

Interesuje me ima li neko prikljucak za ciscenje snega na kardan za frezu 506? Unapred se izvinjavam ako je neko pisao o ovome nisam uspeo da nadjem. Moze neke slike...

evo slika obicne daske za sneg
originalslika-13429433.jpg

originalslika-13429437.jpg

ŠIRINA ZAHVATA 75 CM
VISINA 42
srafi se ispod motora na diferencijalu ima one dve rupe tu se postavi i zašrafi

Moraću i ja naredne godine ovako nešto da napravim za Hondu, da li planirate neku gumu u donjem delu ?
Koji materijal ste koristili ?

Nazad
Vrh