markokg1982
Član
Pitacu za cenu, i skrenucu mu pažnju da para nemam i da mi ne nabraja delove . Šta pored karika treba zameniti? Filter za vazduh? Za ulje? Gorivo? Propao mi je i navoj na cepu gde se sipa ulje, pa i to moram da zamenim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imam kultivator lombardini.Na sebi je imao benzinca od 7 konja.Ja sam taj motor skinuo i ugradio Kipor od 8 ks dizela.Sve ostalo je i ostalo fabrički.Interesuje me ima li neko takav kultivator i radi li mu kardanski prenos tj. izvod kada ubaci u rikverc?
Dakažem da je moj kultivatro isti labin progres mondial samo je nosio oznaku lombardini.
Koja je caka da kardan radi i kad se ide u rikverc?Slika mog kultivatora je na 8 strani ove teme.
ahhaha nemas frke tako ja to pomerio,sa caletom cackali i nije hteo da krene napred samo u rikverc i nece i nece pa sta moze sad da bude vec sme moguce na menjacu sam pomerio kad onu malu rucku pomerim u kontra krenula unapred hahah reto tu si ... pa ti zato kazem nerasturaj menjac ako nemoras,....pozzz javi sta je bilo..
Imam jedno pitanje za vas,imam frezu IMT 506 i godinama nista ne radi,ove zime rekoh malo da je uposlim pa sam napravio ralicu za sneg za nju,ali sad kad je upalim i radi neko vreme na ler gasu sama pocinje da dobija turazu znate kako da eksplodira ako ne izvucem na brzinu kapicu sa svecice... Rezervar mi je bio zardjao jedva sam ga ocistio koliko toliko.. Ali javio se ovaj problem sta moze da bude??? I na njoj nemam rikverc da li moze da se ugradi naknadno??? I koliko bi to kostalo??? Hvala unapred...
Spala ti je sajla sa karburatora i kao da je povucen gas do kraja. Probaj da povuces kod karburatora buzir sajle na gore i vrati je u leziste gde treba.Imam jedno pitanje za vas,imam frezu IMT 506 i godinama nista ne radi,ove zime rekoh malo da je uposlim pa sam napravio ralicu za sneg za nju,ali sad kad je upalim i radi neko vreme na ler gasu sama pocinje da dobija turazu znate kako da eksplodira ako ne izvucem na brzinu kapicu sa svecice... Rezervar mi je bio zardjao jedva sam ga ocistio koliko toliko.. Ali javio se ovaj problem sta moze da bude??? I na njoj nemam rikverc da li moze da se ugradi naknadno??? I koliko bi to kostalo??? Hvala unapred...