Пасквали, Потингер...Jel ima neka firma da je radila fabricki, namenski, sakupljac trave/sena?
Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Пасквали, Потингер...Jel ima neka firma da je radila fabricki, namenski, sakupljac trave/sena?
Izvadi plasticnu ler diznu ispod plasticnog srafa za stelovanje ler gasa . Produvaj je kompresorom. Zatim skini centralnu glavnu diznu i izguraj atomiter na dole i kroz rupu u kojoj je bila ler dizna isto produvaj karb. Ako to nepomogne moras zameniti karburator.Imam jedno pitanje,u pitanju je motokultivator od šuraka ?
Pre par godina je kupio nov motor Honda GX 200 (verovatno kineska kopija) stajao mu je više od godinu dana i sad nije mogao da ga upali...
Skinuo sam karburator i detaljno očistio čašicu i dizne posle čega je motor upalio normalno.
Problem je u tome što motor radi neravnomerno a ona poluga sa oprugom (nalazi se ispod rezervoara ) i ulazi u sam motor stalno ide napred-nazad i samim tim povećava i smanjuje obrtaje motora pošto je drugim krajem vezana na leptir gasa.
Ovo se dešava i na leru kao i na maximalnim obrtajima.Da napomenem da onaj šraf sa oprugom i iglom na vrhu za smesu ne reaguje.
Šta bi mogao biti uzrok ovakvog rada ,kačenje opruga na polugi tog ramena nije dirano ?
Вероватно ал' само док не пробаш.Gde samo iskopaju takve stvari? Rado bih to koristio.
Hvala druze ,problem je bio u toj plasticnoj dizni za koju nisam znao ni da postoji,ja sam cistio onu dole i produvavao karburator al to nije davalo rezultat,sad je kao nov....Izvadi plasticnu ler diznu ispod plasticnog srafa za stelovanje ler gasa . Produvaj je kompresorom. Zatim skini centralnu glavnu diznu i izguraj atomiter na dole i kroz rupu u kojoj je bila ler dizna isto produvaj karb. Ako to nepomogne moras zameniti karburator.
Evo malo pojasnjenja uslov je da se zna malo engleski
https://docs.google.com/document/d/1gEC8at-wwAOwSarLqikO-IYUMYss5lvkbuLyeCNHUQ0/edit?pli=1
https://www.mylawnmowerforum.com/th...689/#lg=attachment_xfUid-1-1713042849&slide=0
Ovo je nešto manje od mog Holder-a.Треба праксе и искуства сигурно али није немогуће радити са њим. Радо би имао један такав.