Sapatnik
Član
Ако није диран, где је заштитна капа на излазу кардана? Није је баш лако скинути.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ако није диран, где је заштитна капа на излазу кардана? Није је баш лако скинути.
Kako se ova masina doveze do njive? Jel se namontiraju nekako tockovi ili mora da se nosi?Ако није диран, где је заштитна капа на излазу кардана? Није је баш лако скинути.
Ovo nije od delova sem ako su bili hermeticki zatvoreni 40 god, jel je definitivno stariji model od 1991 g, Nikad im nisu bile niklovane selne filtera ta vazduh i creva karba , zastitne soljice amortizera a ni resetka ventilatora(to je spreljisano sjajnim sprejom), takodje nije ni crna rucka kvacila. A ni alu kuciste motora se nije sljastilo toliko (sigurno su ga i imt-u glancali ). Ona nalepnica na kutiji za alat je definitivno visak, Sipka freze nestrci 5cm van motika u orig pakovanju. I crveni delovi nije crvena nego neka narandzasto-crvena u orig boji[/URL][/URL][/URL]
Upoređivati Goldoni i IMT 506 su nezahvalni trenuci u životu...ono drugo je napravljeno da ne valja.Ovo je jedan prohod u oranju jos je malo vlazno ali je napravila pepeo, odlicno radi.
Sa ovim malim tockovima u trecoj punim gasom ide kao kada idem peske malo brzim
F42 ne znam da postoji. Postoji G42 . Ako je u pitanju ona F400 mislim da od transporta nema nista . G42 puno bolja masina sa starijim motorom koji se lako zameni jer su popravke paprene mada mislim da ni tu nema srece sto se tice transporta posebno na tim relacijama sto si napisao. Naravno ukoliko nesto ne nabudzis sto se tice remenica...