mirosti
Član
Čuveni 506..
Svi do jednog isti..
Svi do jednog isti..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa nova iglica...Највероватније не добија довољно горива. Односно иглица коју гура пловак прерано затвори довод.
"Najgora mašina u istoriji čovečanstva!" citiram jednog od korisnika usluga 506.Čuveni 506..
Svi do jednog isti..
To sam izravnjao. Izgleda da je gas super osetljiv. 1mm pipnes ručicu i gas skoči. A i sajla kontam dok landara da cima iglicu u karburstoru i zato skakuće gas. Sada sam je privezao uz ručicu menjača i sada fino radi.Да, али сад као што је члан рекао, делује као да је тај лим који притиска игличасти вентил повијен. Требало би да буде раван како је написао.
Treba kupiti kapicu za trimeer ili motornu testeru, malo je muka da se namontira ali nece spadati sigurno.Koja je najkvalitetnija svecica da se kupi za ovo moje govance od freze 506 ? Da li moze samo onaj vrh na kablu sto ide na svecicu da se zameni puklo ko zna kada?
Ja koristim bosna svecice, obicno na benzinskoj pumpi kupim par komada i onda trazim po kuci gde sam ostavio kad hocu da zamenim, pa opet kupim..Koja je najkvalitetnija svecica da se kupi za ovo moje govance od freze 506 ?