Druže moj, ti si izuzetak od pravila, i jedini meni znani, ponosni i zadovoljni vlasnik i korisnik IMT freze !!!!!!
Većina se ponaša u skladu sa tvojim, na ovom Forumu navedenim, korisničkim imenom, iliti po "američki" nick- om.....
Imao sam prilike da radim i sa IMT i sa Standard-Honda, ipak mi više pasuje Honda, pa sam nju i nabavio, i koristim je....
I jedna i druga imaju svojih prednosti i mana, ovako "na prvu", samo jedna od prednosti IMT je kosačica, kod Honde nije to ni malo srećno rešeno....
Isto oranje, prednost je (moje mišljenje) na strani IMT, ako već krećem u poređenje, dok ipak mislim da je pouzdanost, makar se svodila SAMO na to, da kada hoćeš da nešto uradiš s njom, ona i " upali" i radi, dok IMT, ufffff, morao bih da biram reči opisujući šta sve prethodi i samom početku rada s njom....Sve po spisku @#%&*-? , ako me razumete......
I to većinu ljudi odbije od nabavke i korišćenja IMT freze...
Za nekog su to trivijalnosti i brzo rešive stvari,( za tebe lično, takav utisak sam stekao, a i vidi se šta sve uspevaš s njom da odradiš, BEZ GREŠKE) dok su drugima to nepremostive i teško opterećujuće okolnosti, pre i samog upuštanja u korišćenje freze....