milos.jovic.140
Član
Da li je potreban kaiš drugih dimenzija ili ide isto 17x925?На мотору велика а на мењачу мала.
Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.
Послато са SM-A405FN помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da li je potreban kaiš drugih dimenzija ili ide isto 17x925?На мотору велика а на мењачу мала.
Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.
naravno, svaki savet je uvek dobrodošao i ne škodiSmem li opet ja?
Ili sam ispucao dozvoljeni broj pokušaja?
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
sve sam ja to popustio ali ne mogu da ga mrdnem, neko mi reče kao da ima neki šraf na koji se zavtanjem motor pomera nazad a odvrtanjem ide napred ali ja nisam video taj šraf. očigledno ću morati malo više da popustim te donje šrafove jer je motor verovatno od ulja i prljavštine zalepio za nosaćUh, sad mi je lakše..
Prilično je očigledno, ali da ipak da potvrdim:
Popustiš četiri donja vijka kojima je motor vezan za postolje i imaš jedan vijak ispod kaiša(prepoznaćeš ga jer se naslanja na šlicovani otvor).
Onda pomeri motor da dobiješ ono rastojanje od 70mm koje je preporučeno. Posle toga pritegni vijke i to je sve.
Ako nemožeš postići onih 65-70mm, moraš menjati kaiš.
Ljudi šta je problem kad mi preskače ručka na vučnoj frezi na f600? Kao da lamela proklizava unutra.