Motokultivatori - opšta tema

Не до краја већ како сам написао. Постепено одврћеш. Најбоље док мотор ради и са дугачким шрафцигером подешавати.

Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.
U redu, sutra cu probati, pa javljam, hvala i za ovo do sada

А да није лер дизна зачепљена? Да ли је сајла за гас отпуштена скроз? Колико је отворен шибер на леру? Нека ситница је у питању.

А да није лер дизна зачепљена? Да ли је сајла за гас отпуштена скроз? Колико је отворен шибер на леру? Нека ситница је у питању.

Izgleda da je bilo do dizne, skinuo sam je, produvao i vratio, sad je sve okej, hvala ti puno, pozdrav!

Pozdrav svima, imam još jedan problem sa mojim imt 506, popravio sam kvacilo i sad odlično vuče, ali se javio drugi problem, odnosno bio je prisutan sve vreme. Naime kada freziram ubacim na reduktoru za napred i posle 2 metra ili neodređeno sama izbaci iz brzine na reduktoru, ne znam zašto i kako rastavljao sam ga nisu zubi nigde pojedeni jedino sumnjam na onaj mesingani segmentni osigurač, mada ne znam da li ima neko neku ideju šta bi moglo biti?

Зар нема осигурач на полуги за укључивање? Тај ход напред назад и рад са фрезом је велики ризик.

Ne znam na kakav osigurač mislite, ako biste imali neku sliku to bi i puni pomoglo, znam da je veliki rizik, al i inače ona meni u transportu izbaci valjda od vibracija...

На полуги за ход напред назад би требало да буде рупа. Кад убациш ход напред стави се осигурач. Тако је код мене било. Пошто ми ход назад није потребан скинуо сам га са мтк.

Немам, а полугу сам негде загубио. Не могу да се сетим где сам је оставио.

Ovih dana razmišljam da napravim dasku za sneg za hondu. Da li neko zna kolika be trebale da budu dimenzije daske?

Послато са SM-A405FN помоћу Тапатока

Koji je broj kaisa za kopacicu mio standard sa tomos motorom?

Послато са SM-A405FN помоћу Тапатока

Nazad
Vrh