dobrodol
Član
Koliko ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
640€Koliko ?
Ne znam da li je već bilo pitanje, tu i tamo malo pročitam ovu temu, da li ima u opšte neki zamenski motor koji može upravo na 506?Ovo kod tebe je 178, sa konusnom osovinom.
Ide na IMT 407/507, Gorenje Muta/Kosor/Maestral, Labin manji, razni talijanci i svuda gde ide mali Lombardini.itd
Doduše, treba ti ploča za adaptaciju, koja stiže sa tim motorom
Može i na Hondu F600/700 uz malo strugarskog rada na remenici..
Ukratko, može na maltene sve osim 506..
Na prosloj strani je uvazeni clan Zorge imao kratku opservaciju dizel motokultivatora istog proizvodjaca pa procitaj teHvala puno pre mesec dana sam kupio motokultivator WEIMA 1100 A-6 8 konja dizel ja o motokultivatorima nemam pojma ni 1% pa sam hteo da pitam kakvi su to modeli da li su jaki ili slabi da li od takvih mogu da ocekujem da mi traje dugo ili kratko ja samo hocu da ga koristim za oranje,freziranje i sa prikolicom nesto ponekad da poteram kakvi su za oranje. Hvala puno unapred svaka informacija mi je mnogo korisna