Motokultivatori - opšta tema

Taj to poklanja ili prodaje ? 😃
Uzimaj to ako je sve ispravno i očuvano pa i da ti ne treba, metneš u oglase i prodaš.... 😎
Neko je skoro ovde pitao za takvo nešto, zapravo u potrazi je, ako ne griješim...
I da mu je budžet EUropska 'iljadarka...
Ovi preprodavci na Vašaru u Rumi tražili za par šestougaonih cevi-osovina, klot, na koje idu ili točkovi, ili se slažu motike, 2.000 dinara...
Za 2 komada gvožđa , ejjj...
A ovo, sve komplet bukvalno, za rad s motokultivatorom...
Fali samo atomizer....😂

Јел има неко да хоће да прода имт 507 или нешто слично тој машини?
Гледам дизел варијанту.
Ценићу предлоге. :)

Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk

Ovo kod tebe je 178, sa konusnom osovinom.
Ide na IMT 407/507, Gorenje Muta/Kosor/Maestral, Labin manji, razni talijanci i svuda gde ide mali Lombardini.itd
Doduše, treba ti ploča za adaptaciju, koja stiže sa tim motorom
Može i na Hondu F600/700 uz malo strugarskog rada na remenici..
Ukratko, može na maltene sve osim 506..
Ne znam da li je već bilo pitanje, tu i tamo malo pročitam ovu temu, da li ima u opšte neki zamenski motor koji može upravo na 506?

Видео сам и једну на огласима где је мотор постављен као код хонде. Био је на кп огласима пре неколико месеци.

Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.

Ova na snimku je potpuni promasaj. Motor je previse visoko, mogu misliti kako izgleda upravljati time na nekom nagibu...

To na snimku je i vise nego promasaj...koliko zbog upravljivosti toliko i zbog prenosa....jos ako ga vlasnik onanise kao na snimku tu puca radilica a bogami i prenos dole ce puci...

Да радим овако нешто поставио би мотор као код хонде. И користио за транспорт и неке лакше радове. Углавном требало би испробати ову комбинацију.

Zdravi ljudi ovde se slabo snalazim citam komentare ljudi koju su profesinalci ili su dugogodisnji radnici sa motokultivatorom pa ako nije problem mogu li da pitam nesto oko motokultivatora novih generacija ja nemam nikakvog iskustva 😀😁

Hvala puno pre mesec dana sam kupio motokultivator WEIMA 1100 A-6 8 konja dizel ja o motokultivatorima nemam pojma ni 1% pa sam hteo da pitam kakvi su to modeli da li su jaki ili slabi da li od takvih mogu da ocekujem da mi traje dugo ili kratko ja samo hocu da ga koristim za oranje,freziranje i sa prikolicom nesto ponekad da poteram kakvi su za oranje. Hvala puno unapred svaka informacija mi je mnogo korisna

Мислим да овде нико нема такав модел. Али у принципу све машине те снаге су хоби варијанте.

Hvala puno pre mesec dana sam kupio motokultivator WEIMA 1100 A-6 8 konja dizel ja o motokultivatorima nemam pojma ni 1% pa sam hteo da pitam kakvi su to modeli da li su jaki ili slabi da li od takvih mogu da ocekujem da mi traje dugo ili kratko ja samo hocu da ga koristim za oranje,freziranje i sa prikolicom nesto ponekad da poteram kakvi su za oranje. Hvala puno unapred svaka informacija mi je mnogo korisna
Na prosloj strani je uvazeni clan Zorge imao kratku opservaciju dizel motokultivatora istog proizvodjaca pa procitaj te

Da ja sam se dopisivao na forumu (privatno) sa njim ali on nema bas iskustva sa tim modelom on ima slican model ali ga nije upoznao do kraja ako ima neko iskustva sa ovakvim modelom ili opsteno sa svi motokultivatorima neka mi se javi ovako ili privatno samo par pitanja dobri bi mi došlo

Nazad
Vrh