vica022
Član
Rile 75 neznam namenu tvojih poslova ali po meni gledajuci iz kog si mesta najbolje bio bio od ove 3 kombinacije mali labin .Jeste da kvalitet svih masina nije ko nekad ali mislim da za ta podrucja bi on ipak bio najkalitetniji zajedno sa prikljucima. Da je kvalitet Boljevackim masina bolji verovatno bih to preporucio ali sa nasim masinama se vise nista nezna ni dokle ce ih i biti i delova.Po meni mali labin ce zavrsavati skoro sve potrebe sem mozda prikolice jer neznam dal oni imaju sinhronizovan prenos za prikolicu
- - - - - - - - - -
Amg realno ti niko nece dati realnu cenu u kompletu jer prikljucaka mnogo ima a skupi su. Ako prodajes ipak u kompletu i da je dobro ocuvano to bi preslo cenu od 2000 eur a to u ovo vreme tesko ko da da. Mislim da ces mnogo bolje proci ponaosob da rasprodas
- - - - - - - - - -
Amg realno ti niko nece dati realnu cenu u kompletu jer prikljucaka mnogo ima a skupi su. Ako prodajes ipak u kompletu i da je dobro ocuvano to bi preslo cenu od 2000 eur a to u ovo vreme tesko ko da da. Mislim da ces mnogo bolje proci ponaosob da rasprodas