vica022
Član
Verovatno regulator obrtaja malo zalece ali nije to nesto strasno. Desavalo se na mnogim labinima i imt-u pa rade decenijama. malo dok se razradi motor mozda ce i to stabilizovati a mnogo zavisi i od kvaliteta goriva
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Od Dmb mkt-a bez sto dalje .Toliko je mekan menjac da ces stalno novcanik i to prilicno prazniti .Gori menjac mislim da nije uradjen ili da nadjes menjac od 509 ili labina pa prebacis motor.
Dule panda moja f600 je registrovana pod sljivom i pise registracija na tarabi. Mislim da se motokopacice neregistruju jedino za prikolicu nisam siguran. Sta ce da vidi na tehnickom kad ni kocnica nemaju ni instalaciju. Jedino vazaca da vide dal je ispravan, ali opet raspitaj se na tehnickom za svaki slucaj jer jos malo cemo i cipele registrovati kako su poceli sa ovim haracem
Od Dmb mkt-a bez sto dalje .Toliko je mekan menjac da ces stalno novcanik i to prilicno prazniti .Gori menjac mislim da nije uradjen ili da nadjes menjac od 509 ili labina pa prebacis motor
od 30e pa na gore....propratite malo oglase posle nove godine tad su najjeftiniji .da li neko zna gde bih mogao da nabavim obrtni plug za f600 u okolini Kikinde?
i kako se krecu cene?
Za F600 pasuju prrikljuci i od 620-F700.E sad nesto se moze da preradi i od f3xx i f4xx jer je slican prihvat ali ima razlika. Plug mozes od bilo cega takoreci uzeti sto je slicne snage ali prihvat prikljucka moras preraditi
a da li na f600 moze da se montira plug bas za taj model ili moze da pasuje i od nekog drugog modela ?
- - - - - - - - - -
da se ne izblaniram kad idem da tražim