Malo me je internet zezao pa nijesam mogao da odgovorim,moj ti je savjet da skines motor sa kopacice(odsarafis par sarafa koji drze motor pricvrscenim za ostatak kultivatora) i pogledas promjer vratila,mjesta na koja dodju sarafi i onda trazis motor sa takvim vratilom. Momku kad je od mene kupio kultivator su jedino problem pravile rupe za sarafljenje motora za kopacicu pa mu je to zavrseno u servisu prodavnice u kojoj je motor kupljen,posle mjesec dana kada je vec bio zavrsen saznali smo da imaju bas motori u Srbiji koji psuju za BL 75 bez ikakvih prepravki(osim namjestanja sajle za gas i paljenje) za istu cijenu.Ja sam moj prodao jer je rezervoar rdja pojela na 10tak mjesta sa gornje strane i dok sam orao gorivo se prosipalo a ja ne obracao paznju dok nije stiglo do trulog auspuha i zapalio se(imao 17godina i gledao komsinicu kako okopava bastu)..Instalacija motora bi trebala da bude relativno laka ali sve zavisi od toga koliko se razumijes u kultivatore i kako koji motor pasuje(i kineski i brendirani podjednako bi trebalo da pasuju) a posto i sam kazes da se ne razumijes u mehaniku,onda mozda bolje da je odradi majstor kako treba pa da te dugo sluzi .