Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
to sto trazis je motokultivator sa vucnim frezerom. honda je motokopacica ali ima mogucnos i da se stavi vucni frezer. e sad po meni sta je bitna stavka, koliki je razmak izmedju redova ruza. koliko znam tu je dosta usko tako da bi mozda mnogi od mkt otpali u izboru. jednostavno mogu biti siri u tockovima i vucnom frezeru nego je razmak izmedju redova. bar mislim da je tako gde sam jednom gledao da je razmak oko 40-50cm. izbor za tu povrsinu je kompletan jer to nije nista za bilo koji fakticki da odaberes ,samo je bitan razmak po meni pa cemo onda dalje
Sickohn, rezervoar ćeš mu rešiti nekako ali kad crna ta elektronika. muke sa njim jednu sam imao jedva je proda niko je nece. Bolje freza od 506 manje troši i opet je niko neće.
Preterao si druze i previse.U mom selu i u okolini ima na hiljade 506 masina a ja jedini imam jos i HONDU.506 nije ni malo groblje to je jako dobra masina ali ne i univerzalna i nezamenljiva.I ona moze bez greske sluziti mnogo godina,samo treba biti covek a ne siledzija.kad bih ti rekao kolika je samo razlika u potrosnji honde i 506 ti mi nebi poverovao. mene su hteli namagarciti rodjaci da kupim 506 al hvala bogu sto neslusam nikog nego samo use i svoju pamet.ako ces da frezujes za malinu trebace ti vucni frezer jer malina ima plitke zile pa da ih nebi iseckao. frezovanje do 7-8cm navise.ako treba vec dublje onda mozes i sa motikama umesto tockova. honda frezuje i ledinu tvrdu dok to 506 ni da pipne nemoze. prema tome sve za hondu dajem prednos jer imam je vec 20god. na kvarove kod honde takoreci mozes i da zaboravis jer se takoreci nekvari. sa 506 ima rogove da dobijes ako ne slom zivaca. samo motor uvek prati sa kolicinom ulja da ti je na mah i sluzice decenijama . jako malo odrzavanja zahteva a pasuju i drugi motori novije generacije. 506 neulazi kod mene ni na popravku a kamoli da radim sa tim grobljem. to treba cekic od 10kg i polupati odmah i glavu onome ko te navrati na to zlo
Preterano si naruzio 506.Nekazem ja da je perfektan,al nije ni toliko los.Moj ima 40 godina i samo sam mu cistio diznu od ler gasa i promenio svecicu ove godine!Sve ostalo je original.kad bih ti rekao kolika je samo razlika u potrosnji honde i 506 ti mi nebi poverovao. mene su hteli namagarciti rodjaci da kupim 506 al hvala bogu sto neslusam nikog nego samo use i svoju pamet.ako ces da frezujes za malinu trebace ti vucni frezer jer malina ima plitke zile pa da ih nebi iseckao. frezovanje do 7-8cm navise.ako treba vec dublje onda mozes i sa motikama umesto tockova. honda frezuje i ledinu tvrdu dok to 506 ni da pipne nemoze. prema tome sve za hondu dajem prednos jer imam je vec 20god. na kvarove kod honde takoreci mozes i da zaboravis jer se takoreci nekvari. sa 506 ima rogove da dobijes ako ne slom zivaca. samo motor uvek prati sa kolicinom ulja da ti je na mah i sluzice decenijama . jako malo odrzavanja zahteva a pasuju i drugi motori novije generacije. 506 neulazi kod mene ni na popravku a kamoli da radim sa tim grobljem. to treba cekic od 10kg i polupati odmah i glavu onome ko te navrati na to zlo