Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ako mislis da usaglasis prenose i da vuku sva 4 tocka to ce biti veoma tesko kod 507. koliko znam on nema sinhroni prenos kardana sa menjacem.mogao bi jedino da koristis ili jednu ili drugu vucu .ideja sa menjacem i diferencijalom nije losa ali se javlja opet problem. spojnicka osovina gde moras kardan staviti nema oslonac nego se mora dodatno kuciste sa lezajem napraviti da bi to nekako moglo izdrzati. od renoa 4 je jeftin a nepoderiv menjac . neznam koliko obrtaja pravi izlazna remenica za kardan ali verovatno preko 500-600 rpm pa bih ja umesto kucista na menjacu tu ubacio jedan reduktor manji ispred da ga uspori bar 3-4 puta. onda bi samo sa prikolicom imao prilicnu snagu i lakse bi izvlacio nego sam mkt. samo sto laksi kardan i menjac od manjih kubikaza vozila zbog gubitaka i tezineJel probao neko da pravi kardanku za IMT 507? jel bih mogao da usaglasim obrtaje samo sa diferencijalom od nekog auta i velicinom tockova ili bi morao reduktor da se ubacuje? Mozda bi moglo bez reduktora ali da se stavi menjac koji ima u sebi diferencijal(koji je linijski postavljen) recimo od fice,peglice,skode 105-120,volvoa 340-360 sta mislite o tome?