Imala po toplickom okrugu trazili 500 600 evra,Ma gde to ima 509 sa frezom za 500e ? Ja mislim da nema ispod 800e da nesto valja.. Labina malog benzinca ima od 450e pa do 600-700 sa frezom.
Sa prikolicom 1300 evra najjeftinija, inace ovde kod mene se freza podrazumeva, jer bez nje je kao kada odete da kupite automobil, a on vam kaze auto toliko tockovi posebno...MAlo nelogicno.... Uostalom svaki kraj svoje tajne ima

. pojescemo nesto lepse
. tada nije bilo bar kod nas zamenski karburator koji je oko 30-40 eur nego se samo original morao naruciti koji je bio od 160-200eur. zato sam popiz.... i dodao jos i kupio ceo Kipor za 280 eur sa dostavom i resio svoj problem i to mogu reci na najbolji nacin posto stvarno mnogo radi .samo na razlici potrosnje je ustedeo bar 2 puta sebe za ove 3god. dodao sam dopunske blatobrane od lima jer sam je na pogonskoj remenici ubrzao i plus motor ima na izlazu duplo vise obrtaja jer je pogon direktno sa radilice pa kad frezujem baca zemlju u glavu cak i preko glave prelece bez ovih blatobrana. ali zbog brzine rada i boljeg frezovanja sam joj odmeravao prenos po mojoj volji i uradio spanovanje na drugi nacin. zato ja za bastu vecinom nigde neorem jer isfrezujem dublje .ako uzorem onda se samo mogu ubiti da isfrezujem jer tone do kine i jako tesko je izvuci od dole. samo rikverc pomaze, tako da i kome usluzno radim kazem da slucajno neuzore parcelu. moracu nabaviti jos jedan par nosaca sa motikama za takve uslove i da preradim