Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
http://acmadoo.com/dodajArtikl/uploads/protected_137725692713673.JPG ovako nešto si mislio imaš i na pik.ba ponudu za grabuljeza motokultivatorKako bi mogla da se napravi neka kupilica za sijeno za motokultivator? Na jednu parcelu na kojoj sam do sada sijao kukuruz ću sledeće godine posijati neku travu (još nisam odlučio šta) a od rada sa kukuruzom sa njom odustajemo zbog ekstremnog nagiba. Može ono da se uradi, posebno od kako imam veliki traktor sa prednjom vučom ali sve je to stavljanje glave u torbu jer je pola parcele pod stvarno velikom uzbrdicom - tu traktor nikako ne smije doći poprijeko u odnosu na nagib! Ako je neko gledao onaj moj snimak gdje dva traktora vuku jednoredni berač uzbrdo onda zna o čemu govorim. Motornu brdsku kosilicu imam (Rapid Reform od 135cm zahvata sa Rotax motorom od 8KS) i mislio sam da nabudžim neku kupilicu za sijeno sa kojom bih sijeno prebacio sa tog dijela parcele pod nagibom na ravniji donji dio kako bih mogao da ga baliram jer imam snažan motokultivator od 10KS koji bi mi poslužio kao pogonsko sredstvo.
benzinac ili dizel ako je dizelaš isplati se raditi takav motor ma kakvi kinezi nisu baš nešto nekako mi tromi kao da nemaju snage onoliko kako se kaže da imaju kvalitet tu i tamo u korist kinezaMa ne znam sta da radim sa motorom, nervira me ovo stalno dosipanje ulja sad kod majstora kad odneses on hoce da menja sve i i zadje ko nov kinez, sad u frezanju mislim da nece kinez imati snage ko ovaj, pisao sam da mi je frezanje islo tesko jer se gusila pa sam joj ja premestao moticice jer ih je neko postavio pogresno i nozevi nisu bili u spirali a sad sam to sredio i ide dosta lakse, jos joj pravim metalne tockove malo manje od ovih 4-8 sto su na njoj jer je niz brdo bas potera freza.
Proklet da je imt 506 dva dana se tresem i nema koscice misica i zgloba koji me ne boli, do 10 ara max preko toga treba terminator jos ako nije pre toga obradjivano smrt