Motokultivatori - opšta tema

najbolje kad bi naso orginalni prikljucak od goldonca kao od puga iliproduzetak od kose imam ga ja ako ti zatreba,kupis spojnicku,strugar ti to izreducira ucentrira zavari i to je to. najbojle da odneses neki prikljucak frezer npr. i kazes treba mi ovakvo kacenje nabavis to sto sam ti reko da nebi on sve pravio kostace te triput manje i to je to. ako ti nesto zatreba vikaj dolazim ja u rumu mogu ti poneti,pa samo sklapaj.

koja je cena tog produzetka???i ima li ga ko za prodati?? e ljudi sad da pitam nesto ima goldonijevu kosu za mali labin 130cm siroka,i treba mi rezna letva sa siljatim nozevima,a ne sa tupim ka na imt kosama,...pa sad interesuje me dali je ista moja rezna letva sa siljatim nozevima kao na muta gorenje????

Izvinite sto nisam ranije odgovorio, starijih slika nemam otisle sa hardom. Sto se tice potrosnje ja sam prezadovoljan jer ima noviji tip karburatora sa dva polozaja na karburatoru. A ne kao sto sam imao na MUTI sa tri polozaja ona trosi za medalju dok joj nisam stavio karburator od kosacice za travu i sad je ok. Sa 507 sam veoma zadovoljan lagana za koriscenje pali extra bas sam zadovoljan. MUTU koristim kad su bas teski poslovi ledina i tako to. Promenjene su vece moticice i n jen brz kardan cine cuda samo da je motor malo jaci ali polako. Gde svi staju ona prolazi. Jos samo dobar momak za nju da vlada i sve je super. Dok 507 moze i dete raditi veoma je lagana za koriscenje.Ali Tomica je ipak zakon za freziranje.
fotografija0342.jpg

fotografija0339.jpg

fotografija0338.jpg

fotografija0311.jpg

Dobio sam savet od jednog majstora da kupim mutu sa losim motorom i da ga zamenim kineskim diselasom (ne znam koje snage znam da kosta oko 35k) i tako dobijam motokultivator koji malo trosi moze da sluzi kao vucna i mzoe da se kultivira sto u principu bi meni odgovaralo jer od 506 nema leba. Jel neko koristio te kinseske dizelase?

Tako je. Danas su sve tri radile Tomica malo omara. Honda sluzi samo za vucu i za krompir.

- - - - - - - - - -

Koja je ovo sa vecim tockovima i jel mzoe da se koristi kao vucna
To je muta gorenje i moze za vucu samo je malo problem oko vucnika posto moraju da se okrenu rucke kad se koristi za transport.

Dobio sam savet od jednog majstora da kupim mutu sa losim motorom i da ga zamenim kineskim diselasom (ne znam koje snage znam da kosta oko 35k) i tako dobijam motokultivator koji malo trosi moze da sluzi kao vucna i mzoe da se kultivira sto u principu bi meni odgovaralo jer od 506 nema leba. Jel neko koristio te kinseske dizelase?
Svi stavljaju te kineske motore, i ja planiram pred sezonu da stavim, ovde su se dobro pokazali

Kolege jel zna neko naziv kultivatora neka americka marka.. U principu motor mu je kao kod neki hodni povezan sa menjacem preko kajsa, ima tockove a freza se kaci iza, boja je neka svetlo braon. Motor bi po nalepnici bio neki od 8ks.. Nije mi u blizini da ga slikam ali mozda ima neko ko je video pa se seti naziva marke.

A kakva je brzina? Posto bi bilo u planu da prelazim 8km sa njom :) nekoliko puta godiznje tipa u prolece kada se sadi (krompir, luka, kukuruz ia na prolece kada je berba ) u ostalom periodu bih isao kolima

Ako na mutu mislis,nikaka,nije muta za transport,moraju da se okrecu rucke i prikolica se kaci za motor i opet je sporo,ja bi ti preporucio malog labinca i turis kipora
Nikola da nije slucajno mac(mak)ima babin brat,ima brigsov motor,americka,prenos ko na hondi,njegova je manja,freza ide umesto tockova,a ima dosta prikljucaka za nju,a ima ih raznoraznih i sa vucnim frezama i umesto tockova,on je prezadovoljan sa njom

Nazad
Vrh