banePA
Član
Da, mislim da si ipak ti upravu a ne komsija! Ili ne znam da li moze da se deaktivira nalog na jednom broju i da se aktivira sa drugog broja!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja mislio ti se razumesIspade da ni jedan lg telefon ne valja...sve sami samsunzi i ahfonovi, pa cak i katastrofalna motorola.....
G3 ubica svih tu navedenih...
Ali ako je uključen wifi,bez obzira dali je konektovan,prilično crpi bakterijuPod normalnim koriscenjem telefona smatram odlazak na net ali ne da bi visio na istom 5 sati vec da bi pregledao vesti video da li imam e postu i da na istu odgovorim, naravno poruke i razgovori u toku dana.
Ne koristim blutut vec NFC, koji je stalno ukljucen jer ne trosi bateriju kada ne prebacuje. Wi fi je ukljucen samo na one mreze za koje sam ga podesio. Na ostalese ne konektuje. To je po meni neko normalno i umereno koriscenje telefona.
Inace severac, sta ocekujes od telefona koji ima full hd displej kao i quad procesor na 2.3GHz. Da ti radi deset dana. Pa taj procesor mora nesto da napoji kao i veliki displej.
Facebuk nemam,niti mi nedostaje,stoga ga verovatno nikad neću ni imati,izlaznih poziva imam u proseku mesečno 3500-4000min,ulaznih zere manjeDa nisi preterao malo sa 6000min ? Imam ih i ja toliko u tarifi,ali ako bih svaki dan telefonirao preko 3 sata bilo bi zdravo puno. De su jos poruke,forum,fejs,mejlovi...a i toliku zemlju kad onda poradis ? Da nisi zbog telefoniranja presao na redukovanu obradu i izbacio oranje koje je zdravo sporo.
Ocekujem ono sto imam a to je baterija jedan dan i cao.