Mobilni telefoni

Da, mislim da si ipak ti upravu a ne komsija! Ili ne znam da li moze da se deaktivira nalog na jednom broju i da se aktivira sa drugog broja!

Ja imam Lenovo A680 i zadovoljan sam jer sam ga kupio posle dosta birkanja. Međutim telefon nema blic uz kameru pa su slike dosta užasne ako se ne slikaju po sunčanom danu. To je jedna zamerka sa moje strane.

Koji su najbolji telefoni koje možete da kupite u ovom trenutku?

2fdc5933fa1f8e0a48e78359497e3a7c.jpg

Sa toliko velikih brojem različitih telefona na svetskom tržištu koji dolaze od isto tako velikog broja brendova, svako se može izgubiti ako postavi pitanje sebi koji je najbolji telefon koji se može kupiti u ovom trenutku? Naravno, nemoguće je dati definitivan odgovor na tako nešto, jer svako ima svoje preferencije, a isto tako i budžet. Međutim, sajt Phonearena je pokušao da klasifikuje najbolje telefone današnjice po nekoliko kriterijuma, pa pogledajte kako to izgleda.
Ukoliko preferirate veliki telefon sa odličnom kamerom:
Samsung Galaxy Note 4
Apple iPhone 6 Plus
Nexus 6

Želite visok kvalitet ali uz dugo trajanje baterije:
Motorola Droid Turbo

Stilski izgled, ali ne toliko veliki telefon:
Apple iPhone 6
HTC One (M8 )
Ukoliko želite nešto kompaktnije:
Apple iPhone 5s
Sony Xperia Z3 Compact

Ukoliko želite otključan telefon:
OnePlus One

Želite da se razlikujete od ostalih sa nečim egzotičnim:
Meizu MX4 Pro
Xiaomi Mi 4

Budžet modeli ali kvalitetni:
Nexus 5
Motorola Moto G (2014)
Nokia Lumia 630 / 635

Za ljubitelje Windows Phone platforme:
Nokia Lumia 930/Lumia Icon

Nije los tekst, samo ne bih se slozio da je Nexus 5 budzet model, posto je cena za nov oko 300 eur.

Poslednja izmena:
Nikad mi uz moje koristenje nije izdrzala 2 dana,e sad jesam ja nenormalan korisnik ili ... Ako cemo tako da se uradi sto je Mindjusar naveo onda na svakom traje 2 dana,evo OneS koji mi je bio pre G2 glavni sad drzi min 5 dana,sluzi kao drugi telefon u glavnom nista ne radi.

Wifi koristim po potrebi,intermek po potrebi,blututu u avtu,jutube i sve redom,mesečno oko 6000min razgovora,cca 1000 iskucanih poruka,mejlovi i ostalo ,bakterija mi traje u proseku 2dana,nekad u knapu 3,nekad posle prvog dana mi pokazuje 35% baterije,pa ga stavim na števec, tel je Caterpilar B15Q

Pod normalnim koriscenjem telefona smatram odlazak na net ali ne da bi visio na istom 5 sati vec da bi pregledao vesti video da li imam e postu i da na istu odgovorim, naravno poruke i razgovori u toku dana.

Ne koristim blutut vec NFC, koji je stalno ukljucen jer ne trosi bateriju kada ne prebacuje. Wi fi je ukljucen samo na one mreze za koje sam ga podesio. Na ostalese ne konektuje. To je po meni neko normalno i umereno koriscenje telefona.

Inace severac, sta ocekujes od telefona koji ima full hd displej kao i quad procesor na 2.3GHz. Da ti radi deset dana. Pa taj procesor mora nesto da napoji kao i veliki displej.

Da nisi preterao malo sa 6000min ? Imam ih i ja toliko u tarifi,ali ako bih svaki dan telefonirao preko 3 sata bilo bi zdravo puno. De su jos poruke,forum,fejs,mejlovi...a i toliku zemlju kad onda poradis ? Da nisi zbog telefoniranja presao na redukovanu obradu i izbacio oranje koje je zdravo sporo. :osmeh:
Ocekujem ono sto imam a to je baterija jedan dan i cao.

Pod normalnim koriscenjem telefona smatram odlazak na net ali ne da bi visio na istom 5 sati vec da bi pregledao vesti video da li imam e postu i da na istu odgovorim, naravno poruke i razgovori u toku dana.

Ne koristim blutut vec NFC, koji je stalno ukljucen jer ne trosi bateriju kada ne prebacuje. Wi fi je ukljucen samo na one mreze za koje sam ga podesio. Na ostalese ne konektuje. To je po meni neko normalno i umereno koriscenje telefona.

Inace severac, sta ocekujes od telefona koji ima full hd displej kao i quad procesor na 2.3GHz. Da ti radi deset dana. Pa taj procesor mora nesto da napoji kao i veliki displej.
Ali ako je uključen wifi,bez obzira dali je konektovan,prilično crpi bakteriju :ppozdrav:

Da nisi preterao malo sa 6000min ? Imam ih i ja toliko u tarifi,ali ako bih svaki dan telefonirao preko 3 sata bilo bi zdravo puno. De su jos poruke,forum,fejs,mejlovi...a i toliku zemlju kad onda poradis ? Da nisi zbog telefoniranja presao na redukovanu obradu i izbacio oranje koje je zdravo sporo. :osmeh:
Ocekujem ono sto imam a to je baterija jedan dan i cao.
Facebuk nemam,niti mi nedostaje,stoga ga verovatno nikad neću ni imati,izlaznih poziva imam u proseku mesečno 3500-4000min,ulaznih zere manje

Nazad
Vrh