Mobilni telefoni

KOd postpaid tarifa, sta je trenutno najpovoljnije i koji provajder? MTS ima i dalje onu ponudu, popust 50%, pa 100min, 200poruka, 300MB i dodatnih 1000min u mrezi(nakon potrosenih ovih prvih 100) izadje 400din. Ima li gde povoljnije?

Ovih dana kupio samsung s3 neo,ja prezadovoljan.Nego kada udjem na poljoinfo,nudi mi neku aplikaciju ''with tapatalk for Android'' jel treba da skinem tu aplikaciju ili sta je vec ili ne?

Poslednja izmena:
Probaj, aplikacija je odlična. Jako brzo pregledanje foruma, ako ideš preko 3g/hsdpa manje troši jer ne skida reklame, slile iz potpisa i slično.
Doduše ja sam još uvijek na starijoj verziji koja je super pregledna, ovu najnoviju od prije par dana su potpuno sjebali. :)

N.A hvala,Philby takodje ... jbg. ne znam sta je 3g/hspda,koristim telenorov internet kad nisam kuci,znaci da skidam,jel?:osmeh:

Utok Hello 7D Ultra tablet
Može li neko više da kaže o ovome modelu?

- - - - - - - - - -

http://www.nonstopshop.rs/i-411570/utok-hello-7d-ultra-dual-sim-tablet

- - - - - - - - - -

http://www.nonstopshop.rs/i-411570/utok-hello-7d-ultra-dual-sim-tablet

Za te pare itekakav android telefon mozes uzeti, koji vrsi istu funkciju kao tablet jer rade na istom operativnom sistemu, s' tim da na telefonu dobijas bolje performanse uredjaja.

Poslednja izmena:
B92.rs:

[h=1]Microsoft predstavio mobilni telefon koji košta 29 dolara[/h]Kompanija Microsoft je predstavila Nokiju 215, jeftini mobilni telefon koji omogućava korisniku da pristupi internetu.

Reč je o uređaju koji košta samo 29 dolara, a cilj kompanije je da uvede online usluge u zemlje gde internet nije široko rasprostranjen.

Nokia 215 ima Opera Mini browser, Bing pretraživač, aplikacije za Twitter i Facebook, a postoji i verzija sa dva SIM slota.

"Svojim ultrajeftinim telefonima i digitalnim uslugama koristimo priliku da ljudima pružimo prvo iskustvo interneta. Nokia 215 je odličan telefon za ljude koji ga ranije nisu imali i za one koji žele uživati u pristupačnim digitalnim uslugama i društvenim mrežama", izjavio je Džo Harlou iz Microsofta.

Iako Nokia 215 nema karakteristike nekih vrhunskih smartfona, ona ipak ima svoje prednosti. Njena baterija u standby modu traje i do 29 dana kada je reč o verziji sa jednim SIM slotom, dok u slučaju verzije sa dva SIM slota traje do 21 dan.

Telefon će se naći u prodaji na Bliskom Istoku, u Africi, Aziji i Evropi početkom sledeće godine.

- - - - - - - - - -

Jedno malo pitanje za profesionalce? :)

Da li je na telefonu sa dve kartice, moguce imati 2 Vibera za svaki broj posebno, ako je moguce kako to izvesti ili je to ipak nemoguca misija...?

Vodim rat sa komsijom oko toga, on tvrdi da moze ali da ne zna da namesti, a ja mislim da to ipak ne moze....?

Na Viber se ulogujes tako sto pises broj telefona, tako da bi verovatno mogao da koristis viber na oba broja ali naravno ne u isto vreme jer imas jednu aplikaciju, mozda izlogujes se sa jedno pa se ulogujes na drugi, ne oba u isto vreme! Nisam to probao ali mislim da moze

Na Viber se ulogujes tako sto pises broj telefona, tako da bi verovatno mogao da koristis viber na oba broja ali naravno ne u isto vreme jer imas jednu aplikaciju, mozda izlogujes se sa jedno pa se ulogujes na drugi, ne oba u isto vreme! Nisam to probao ali mislim da moze

Koliko ja znam, viber jedino moze da se deaktivira, ne moze da se izlogujes iz njega ili gresim....?

Nazad
Vrh