Mobilni telefoni

do 250e koji preporucujete :osmeh: ja sam za ovaj s3

Kakav crni i s3 i s4 i josh za 250 eur

G2 za te pare mesec dva star da nadjes

Ta 2 samsunga nisu za poredjenje sa G2

evo cisto radi poredjenja da imate predstavu koliko je g2 stvarno jak, premerio sam moj na benchmarku pa vidite rezultat

24yr891.png

i najbitnije baterija na G2 drzi 2 dana ali na 4.2.2 androidu(fabricki sa kojim je i napravljen) , ako je 4.4.2 baterija drzi samo dan i 6-7000 bodova manje na benchmarku

- - - - - - - - - -
Ako cete mene poslusati , i moj naredni fon ce biti Meizu mx4 , telefon je jeziv , trenutno nema ko da zapne sa njim

http://gizchina.it/wp-content/uploads/2014/10/meizu-mx4-antutu-dopo-aggiornamento-1.jpg

nekad sam bio ali vise nisam skeptik prema kinezima, jer pakuju vrhunski hardware u kvalitetno kuciste po povoljnoj ceni taj meizu mx4 ima na aliexpressu za 300 dolara a shije na svim testovima telefone od 700-800 eur

Poslednja izmena od urednika:
Dukej jel masina jos uvek ziva ? :osmeh: Jedan od prvih telefona koje sam prodao.

Još uvek se koprca, baterija mu je na izdisaju i pukao mi je peckeš na konektoru punjača pa moram da ga pritisnem sa dve gumice za dumstflaše kad punim bateriju. :osmeh: Inače je sve ostalo ok, i ne bih ga menjao da mi slova nisu postala premala (vid mi je u poslednjih godinu dana oslabio).
Iz istog razloga sam se i opredelio za Note 1, da mogu da vidim (bez naočara) to što mi "pametni" telefon nudi više od onog običnog. Eto, to je bio moj prvi i odlučujući kriterijum za izbor telefona...

Poslednja izmena:
Pala odluka S4 ahha 285e nov nov nov :osmeh: Jedino jedan problem ima nasao sam na Kupujem Prodajem prodavac telefona ima preko 300pozitivnih ocena i 0 neg e sad zanima me da li je neko kupovao tako od tih prodavaca preko KP? Hvala unapred :ppozdrav:

Pogledaj sta mu pise u komenatre,kako su mu zadovoljni kupci.Ja imam vec pola godine s4 blac edition uzeo sam ga iz svajcatske i jako sam zadovoljan s njim do sada. :)

Pala odluka S4 ahha 285e nov nov nov :osmeh: Jedino jedan problem ima nasao sam na Kupujem Prodajem prodavac telefona ima preko 300pozitivnih ocena i 0 neg e sad zanima me da li je neko kupovao tako od tih prodavaca preko KP? Hvala unapred :ppozdrav:
U životu ništa nije sigurno, ali kupovina kod takvog prodavca (300+/0-) je nešto najsigurnije što možeš dobiti van radnje.

Ima jedan moj drug taj LG L7 II vec par godina i bez ikakvih problema za te pare odlican ako se ne varam radi se o 135e

2 dana izdrzi baterija ako ga upalis i nediras uopste...
2 dana uz koriscenje, net se ne gasi u opste , wifi non stop upaljen,na 24h okruglo baterija padne na 50% , isto ga koristim kao i prosle telefone koji su jedva od ujutru do uvece drzali, u ostalom mislite sta hocete ja sam se sam uverio i oko mene ljudi ne veruju kad vide, odem sa drugarima u polje od ujutru do uvece njima svima prazni telefoni a meni uz 8h slusanja muzike. Na slusalice kad orem baterija padne na 75% , imate i antutu test sam postavio kad sam premerio , za te pare a cak i 100 eur vise nema bolji mob , sem mozda nekog kineza meizu ili xiaomi

U ostalom ko oce da veruje ko nece ne mora, ja znam sta imam i delim svoje iskustvo

Bolje uzeti l9 nego l7ii. , l7 ima samo 700mb rama i posle 2-3 programa instalirana cim potrose ram zna da stuca, ako hocete android da radi kako treba minimum 1gb rama mora da ima

Koristio sam LG G2 sa fabrickim softverom i uz koriscenje interneta, baterija traje od ujutru do uvece. Slazem se da je LG G2 bolji izbor od Samsung Galaxy S4 (koristio sam oba), jer LG G2 ima bolju kameru i bolju bateriju. Ogromna mana LG G2 je ako se uzme sa 16 gb internom memorijom (naravno ta memorija je mnogo manja), jer ako neko gomila slike, ili mozda neku navigaciju (na S4 sam stavio navigaciju na SD karticu, jer je navigacija bila 4 gb velicine), nece imati mesta, a nema prosirenje za SD karticu i baterija nije zamenjiva bez servisera. Sve ostalo je podjednako i prosecan korisnik nece primetiti neku razliku, jer na oba telefona 2 gb rama radi kao sat i nema bagova, bar ne nekih vecih. To je moje licno misljenje, jer sam koristio oba telefona, posle se prebacio na Lumiu i Windows, pa se opet vratio na Android.

moj G2 je sa 16gb , nisam puno birao jer sam nasao povoljno i u extra stanju , prosli mob lg G mi je imao 32 gb koje nikad napunio nisam,

navigaciju imam IGO instaliranu koja zauzima smesno oko 400mb , moze zauzimati naravno i 10gb al stace mi mape amerike ,kine ,zvukovi na svim jezicima , zgrade iz tunguzije itd itd , kad to sve pobacas nebi ti ostalo ni 200mb ,mape smesno zauzimaju 15-20 mb i to vece
slike su mi sve na google + i imam preko 2000 slika tamo(slika u proseku 3-4mb neke i vise) , nastelovan je mob cim ga prikacim na punjac sam preko wifi bekapuje slike na mom gmailu, kontakte isto,video zapise isto , i to mi je vec od 2 telefona, koji god mob sad uzmem samo se ulogujem u svoj gmail i odmah mi na mob stizu slike, kontakti itd

tako da uvek imam oko 10 gb slobodno pored navigacije , slika i brda programa

inace G2 ima i bolju kameru,bateriju,processor,displej a ne znam sta nema bolje u odnosu na S4 ( jedino prosirivu memoriju sto nema) sto se tice baterije sto bi je vadili ? mob se ne zapucava i nikad blokirao nije, cak i to nekim slucajem da se desi drzi se power dugme 8 sec i restart uradi( ko da ste izvadili i vratili bateriju)

nemojte misliti da ga hvalim sto ga imam, sta me briga, neka nosi ko sta hoce, ja kad sam birao trazio sam najbolje za relativno malo para i naravno izbor je pao na G2 zato sto u tom cenovnom rangu nema bolji, osim kineza koje sam kasnije skontao al kasno palim tako da ce sledeci biti ili xiaomi ili meizu , zvuci sasavo al prerovajte malo net , prosirite vidike dalje od samsunga jer nije najbolji

Ti si subjektivan, jer si koristio samo LG G2. Normalno da je LG G2 za nijansu bolji, jer je izasao kasnije, a mnogi tu cinjenicu zanemaruju. Mape su nekoliko pute vece od tih 15-20 mb, ali nije to ni bitno. To sto ti ne napunis memoriju, ne znaci da neko nece, isti slucaj je bio i sa baterijom, tebi traje 2 dana, jer internet verovatno slabo koristis, kada zamenis kompjuter telefonom, videces i da ce ti trebati memorija i da ce baterija izdrzati manje od 24 h. Recimo kod S4 je snimanje nocu bolje nego kod LG G2 (sem ako nekim update-om nisu to ispravili kod G2), kada smo vec kod kamere, a kada smo kod zvuka, S4 ima za nijansu jaci zvuk od G2. To mnogi kazu, ne samo ja. Zatim, porediti ekrane ova dva telefona je glupo jer su ekrani razliciti, neko voli Amoled koji ima S4, a neko IPS koji ima G2 i to je cisto ko sta voli. Baterija se ne vadi kada zapuca, vec kada je neispravna i treba da se zameni, naravno G2 ima odlicnu bateriju i verovatno se retko kvari, ali sigurno da moze doci i do toga. Jaci procesor 99% korisnika nece primetiti, mada imas i S4 sa procesorom 2,3 ghz koliko ima i LG (2,26 ghz). Da li je Samsung generalno najbolji, govori njegova popularnost i cene i tu nema rasprave. Ja kada bih sada birao izmedju Galaxy S4 i LG G2, definitivno bih uzeo LG G2, pre svega zbog cene :osmeh:, mada i sveukupni dojam i izgled su mi za nijansu na strani G2. Ja bih pre kupio Samsung + LG nego Iphone i tako imao dva telefona za te pare koliko vredi Iphone, pa opet ima onih koji vise vole Iphone i daju vece pare za njega :ppozdrav:.

Poslednja izmena:
Ja kad sam drugara ubedjivao da uzme g2 on slepac iphone 5s pa 5s i uzme ga , baterija upola g2 drzi , na testu ga g2 oleshio jedino je u single core testu jaci 5s al koja svrha single kad ovaj ima 4 sta treba da ugasim 3 jezgra da bi iphone bio bolji

al najjace mi je kad mi kaze osecaj u ruci ja u nesvest

Poslednja izmena od urednika:
testove je napravio neko da bi uporedio performanse uredjaja, uskladjenost hardwera i softwera

sta god kupovao odem prvo pa prelistam sve testove i poredjenja bilo to telefoni , delovi kompjutera itd

isto radis i kad gledas ogledne table , vidis koji je hibrid najbolji pa njega sejes , samo ovde ne moras da cekas god dana da vidis rezultat

Te testove je napravio neko da bi uzimao pare i ložio širu masu neupućenih. Aplikacije jesu za dž, pa zato malo razmislite.
Najmerodavniji su nezavisni testeri koji rade testove u realno radu, i upoređuju slične modele sa istim instaliranim app. i ja to uzimam u obzir, kao i korisnike sa foruma koji poseduju uređaje koji me zanimaju.
I da, svako bira telefon prema svojim potrebama i mogucnostima.

Ista situacija sa hibridima, gde najbolje rodi, oni tamo i održe prezentaciju, barem sam ja tako imao prilika u mom okruženju da vidim.

Јел бре јел се ви тркате са тим вашим ултра гига телефонима, кад се тако хвалите са перформансама, ДА морам да кажем перформансе не спецификација, јер колико сам видео на свим форумума па и овом се води полекима чији је ВЕЋИ...

Nazad
Vrh