Mobilni telefoni

Duca jel si pazario telefon?

Stize u subotu.
kapa.gif
smil41cb562ca0b6d.gif

...ili za iste pare i jos manje uzmes Lenovo P780. Ja imam najjeftiniji A316i i telefon je ODLICAN!!! Nema bagovanja, nema zakucavanja. S'njim ti stize fabrickih 60 aplikacija... Svakih mesec dana dobijas upgrade. Zlo ot telefona. Bio sam jako, jako, jako skeptican i mislio sam da sam se zavrnuo, a onda sam shvatio da imam masinu uruci koja radi i radi i radi...

Ja sam sa mojim LG L FINO jos uvek na Vi, tek se upoznajemo.:osmeh: Svi su rekli i napisali samo pohvale za njega....videcemo dal' su u prvu a iskreno se nadam i verujem da jesu.:ppozdrav:

Ta razlika nije problem, ali citam po komentarima za S3 NEO da se mnogo greje, pa me malo to brine. Ali u svakom slucaju, hvala.

Po meni ne dobro, jer ima 512 rama, sada je i 1GB malo... ne bih nikome preporucio telefon sa 512 rama, znaci mimimalno da ima 1GB obratite paznju!

Ja sam kupio polovan Samsung Galaxy Note 1, al' više volim moj stari K800i.

Za par evra vise G2 od 32gb 3 nedelje star,bez ijedne tackice na sebi,jos uvek ima fabricku foliju na poledjini i full opremi.
Nexus 5 mi se ne svidja nikako.
Po meni ide G2,pa S4,pa Nexus 5. Znam da je tehnoloski N5 ispred S4,ali prakticno mi nije tako i ne svidja mi se N5.

- - - - - - - - - -

Dukej jel masina jos uvek ziva ? :osmeh: Jedan od prvih telefona koje sam prodao.

- - - - - - - - - -

Dukej jel masina jos uvek ziva ? :osmeh: Jedan od prvih telefona koje sam prodao.

- - - - - - - - - -

Za 245e moze S4 polovan,isto u extra stanju sa full opremom.

Nazad
Vrh