Da napisem i neko svoje iskustvo sa ti telefonima, dok sam bio po skoli, menjao sam telefona na mesec dana. Brzo mi dosade pa uz doplate uvek menjam.. Tako sa mogu po mom misljenju da kazem, sti dalje od Samsunga, mnogo je plastican i mnogo baguje, ali opet sve zavisi od koriscenja. Nokija nije loša cak je i super, ali ima je baterija mana, dok LG mi je uvek bio previše komplikovano glup. Srdacno mogu da pohvalim i preporucim bilo koji Sony ili Sony Ericsson ( mada se ne proizvodi). Nikad me nije iZdao. Baterija je fenomenalna, do prošle godine sam koristio c902 i morao sam da ga ostavim jer je pukao ekran, otišao zvucnik i mikrofon, pregazili ga 200 kg, padao mi u krv, ali on i dalje radi i dalje mu baterija kao i prvog dana od 3-5 dana. Jednom recju savršenstvo.. To je neko moje zapazanje sto se tiče starijih telefona, kada je dosla era smartphonova, ja sam završio skolu, kupio Samsung galaxy i5500 i razocarao se opet.. Sada nosim Nokiu Ashu od 1 dinar i Iphone 4s, za koji mogu da kazem da nema nista posebno od brzog procesora i ime.. Inače nista posebno... Sledeći nadam se biće Sony iz serije Z..