Mobilni telefoni

Pazario sam danas Huawei g 700 ,recite mi kakva su Vam iskustva sto se tice formiranja baterija nezavisno sto po upustvima navodno nije potrebno nikakvo formiranje ??

Evo sta sam ja pazario prije par dana :D
Blackberry Curve 8900, što se telefona tice prezadovoljan sam sviđa mi se a i nije skup :)
6sf4hl.jpg

Danas sam bio do Handy-a da produzim ugovor i da uzmem telefonce, kada me tamo cekalo vrlo neprijatno iznenadjenje, rekli su mi da nemogu danas da mi zavrse ugovor jer sam u MTS-u na listi nepozeljnih ili kako vec. Ovo meni nista nije jasno, tako da moram na odobrenje da cekam do sledecee nedelje.. A ja sam njihov dugogodisnji korisnik i vec sam uzimao telefone i redovno sve placaoo. Ma ljudi prsli..

Verovatno si kasnio sa placanjem racuna u nekoliko navrati, i imaju te u bazi kao ne bas revnosnog platisu.

I ja sam kasnio imam 3 broja postpaiid dva neka umrezena preko firme na kojima su mi racuni 0.00 ili 5-6 din i nisam ih placao posto je veca provizija nego racun takodje bio na listi zbog tih razloga i platio ukupno zaduzenje od 150 din i skinuli me sa liste ahh ali telefon sam morao da kesiram nisu mi iz tih razloga dali da uzmem na rate .

Ma rade prema potrosnji cerka i sin post pejd i cerka placa 1000- mesecno i ako neplati do roka odma taj dan iskjuce ,a sin stadarno gura od 2000 do 3000 hiljade zakasni sa plcanjem i po 10 dana nikad ni da dobije opomenu.

ljudi ja sam godinama imao masu tel al ni jedan nije se pokazao kao sonierikson i sad imam u1 ekstra tel a ovi mi se sa kventi tastaturama ne svidjaju jbg kod mene radnicki prsti debeli kao tulumbe pa po tri tipke stisnem odjednom.a za rada po nivi i svud koristim nokiu 3310 to je cigla za rada nema joj smrti asto se tice opreme i svega gotive izgleda kamere soni erikson je tata mata za sve.

Ja posedujem iPhone5(64Gb) i mogu reci da je dosta dobar,ima veliku podrsku sto se tice aplikacija i dosta je brz,e sad slazem se sa kolegom iznad da je nokia 3310 neunistiv i za prosecnog korisnika kome su pozivi i sms prioritet nema mu premca,taj trpi sve samo jos sto neume plivat :osmeh:

Verovatno si kasnio sa placanjem racuna u nekoliko navrati, i imaju te u bazi kao ne bas revnosnog platisu.
Pa ako im znaci nesto koji dan, jer me mrz da cim primi racun trcim u postu. Obicno mi racun stigne oko 18. ili 19. u mesecu, a njihov rok na racunu pise da je do 20. Ja to nikaad nisam gledao, ali sa sigurnoscom mogu reci da nikad nisam prebacio 25.
Ma samo neka mi odobre telefon, pa moze da me stave gde god hoce.. Ako me odbiju, mozemo istog trenutka da se pozdravimo. Poslao sam im mejl i videcemo sta ce dogovoriti. Javljam..

To je Mix Net M ako se ne varam, povoljniji je Telekom sa paketima dosta. Čim mi istekne ugovor u Telenoru prebacujem se :osmeh:

Mix Net M je trenutno na akciji 50% popusta. Oko 550 dinara ko sad uzme i traje koliko i ugovor da li 1 ili 2 god. cuo sam u hendiju

Да, попуст од 50% на претплату у МТС-у се добија ако се не узима и телефон током потписивања уговора.

@Novi
Odgovorile su kolege pre mene. To je Mix Net M. Ako ne uzimas telefon onda je cena 570din mesecno. To je apsolutni best buy na trzistu po meni. Akcija 50% pupusta traje od 2011 ili 2010, ne secam se tacno. Stalno je produzavaju, moguce da su imali neke prekide od mesec-dva.

Телефон андроид права ствар све на додир, да је не знам колико џабе не бих више куповао телефоне са дугмићима. Имам Галакси Јанг С6310 и веома сам задовољан. Од скајпа, вибера, ватс-апа па све до друштених мрежа, имејл, интернет..

Ja koristim vec duze vreme NOKIA 6303i,jbg vise mi ogovara klasika i dugmici zbog uslova u kojima ga koristim.
Pre par dana sam kupio sestri LG L9,jel ima neko iskustva sa tim telefonom i kakv je u odnosu na konkurenciju?

Nazad
Vrh