Mobilni telefoni

Više od godinu dana koristim Telekomov BOX -4 paket.
Mobilni 500 minuta +500 poruka + 1 GB za prenos podataka,stabilni 300 impulsa, TV (dosta kanala) i ADSL internet sa protokom do 6 Mb/sek.Ugovor sam nedavno produžio na 2 godine ,za 31xx dinara.
Imam i nov telefon za dinar.Ja sam izabrao nokiu 206 .
images

Oko 6 meseci koristim Box -4 paket prezadovoljan sam telefon sam uzeo sa malom doplatom,sada planiram jos jedan risiver.Telefon je Huavei Y 300.

Ja cu isto verovatno u vip da predjem,cine mi se paketi bolji,jer mi treba na telefnu dosta brzih megabajta,nego samo mi smeta kod paketa na primer smart 700,nemas po sedamsto i minuta,poruka i megabajta,vec ukupuno,pa kad potrosis,tu je kraj,posle placaj sve. Tako sam ja razumeo,dok za malo vise novca,u Telenoru imam u paketu telenor play + xl 3000poruka i 2000 megabajta,a minuta je 400 cini mi se,da ne trazim sad,pisem sa telefona.
Ja imam u VIP-u tarifu smart 550,i placam oko 1000 din nesto malo preko.Jako je zajebano kad predjes tu tarifu i pocnu da ti naplacuju.Meni je pretprosli mesec stiglo 6230 din.U martu mi istice ugovor i eto za skoro 2 godine 2 puta se desilo ovo(prvi put je bilo nesto manje nego sad).

Ja koristim od prošle godine iPhone uređaje, lane sam prvog kupio 3G, pa sam mjenjo za 3GS, imo sam onda 4 i 4s, 5-ica mi je jos preskupa, a i 4 ima sve potrebno, sada imam četvorku i 3G sam jucer kupio posto sam dobio jeftino pa ga mogu preprodat i zadovoljan sam s njima, njih uzimam jer ih je lako prodat kasnije !

Ja ipak ostajem u Telenoru do daljnjeg,danas sam dobio vaucer za popust pri kupovini telefona,a posto mi pretplata prelazi 1600 dinara mesecno,imacu popust 10000 dinara na telefon. Ipak su oni meni najbolji za ono sto placam.

Neces imati popust sa tim vaucerem,taj vaucer mozes nekome da prodas ili da prosledis,a ti nemas prava na novi mobilni sa njim.
To je takva telenorova navlakusa,da je to cudo jedno.

Kish,neko je vec kupio aparat i produzio ugovor,i dobio vaucer koji neko moze da iskoristi,a taj neko sam ja,tetka mi je dala vaucer,prosle godine je na isti nacin uzet sestri telefon,pisacu sutra sta se desilo,je lsam ostvario popust ili ne,kao i koji sam telefon uzeo.

Tako da,ucinilo mi se da si danas potpisao ugovor.Kada se novi ugovor potpisuje,tada se dobija taj vaucer,koji novopotpisani clan,nema prava na novi mob.
Moja greska.

Kish,neko je vec kupio aparat i produzio ugovor,i dobio vaucer koji neko moze da iskoristi,a taj neko sam ja,tetka mi je dala vaucer,prosle godine je na isti nacin uzet sestri telefon,pisacu sutra sta se desilo,je lsam ostvario popust ili ne,kao i koji sam telefon uzeo.

Napiši koliko ti je paket mesečno i šta dobijaš za taj novac, a ja ću ti naći sličan u mts i videćeš koliko je jeftinije. Ništa zlonamerno, nemoj se ljutiti, jednostavno je mts ubedljivo najjeftiniji što se paketa tiče (ja sam dva svoja broja prebacio iz Vip mreže). Ali, dobro, svako ima pravo da za svoj novac koristi šta hoće. Pozdrav.

Radashin,nisam stigao danas da odem u telenor,pa ajde da postavim,paket telenor play + xl,2190 dinara mesecno,2000 mb interneta,kad se to potrosi internet i dalje koristim besplatno,sa smanjenom brzinom protoka,minuta 400 za sve mreze,kad to izadje 2000 minuta ka telenor mrezi,a tu i najvise poziva obavim,2000 poruka,a telefon ce biti alcatel idol x sa dve godine garancije i cenom uz vaucer od jedan dinar.

Ja sam presao u Telenor, jer su za ono sto je meni potrebno oni povljniji. Mada u sustini, svi oni pruzaju dosta povoljnosti, ali ipak kada se pogleda sta se u npr. Nemackoj moze dobiti za te pare, tj. koji paketi, ovo kod nas je sve preskupo.

Radashin,Navedi adekvatan paket ovom koji sam ja naveo,zaboravi minute u mrezi,nek ima ovih 400 minuta,2 gb interneta i 2000 poruka,moze i vise svega,a da ne prelazi pretplatu koju sam naveo.plus telefon da valja a da je jedadn dinar. Rekao si da ces naci povoljniji. Da cujem? Tj,vidim. Koji je povoljniji? Ja sam gledao,ali nisam video nista primamljivo.

Мишо, испашће да се понављам 100х у овој теми.

MTS MixNet пакет. Други дају те минуте у мрежи, али тек када потрошиш ове "главне". Ја за 980 дин. месечно имам 600 минута, 1500 порука и неограничен интернет.

Nikako da se ovaj windows i ja dogovorimo oko nekis pojedinacnih sitnica, imenik me nervira, njega prebaciti i spasiti od brisanja je prava umetnost. bas zahteva razna cudesa. ili jos jedan telefon koji radi na Nokia Suit-u

@Nele a koji je to MixNet paket? To sto si naveo je najpribliznije MixNet L paketu, koji je 1980, a ne 980 dinara.

To ti je cena od 980 dinara sa popustom od 50 procenata,ali telefon tad ne uzimas,ako uzimas telefon placas punu cenu paketa od 1980 dinara i zavisi koji telefon bi uzeo odgovarajucu doplatu.

Slabe su ove akcije uopste nisam zadovoljan sa nts-om tolike godine sam korisnik ,kome odgovara 50 posto ok ali mogli su da ubace i telefon na rate uz to iskljucivo za starije korisnike itd .

Uzeo sam samsung galaxy core plus u Telenoru. Dobio sam besplatan razgovor za dvoje do kraja ove godine. Paket telenor play + xl. cena telefona 1 dinar.

Nazad
Vrh